USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Питання про тарифи на маршрутки можуть не розглянути через новорічне шампанське

30 Грудня 2009 14:31
Депутати міської ради, ймовірно, не встигнуть розглянути питання про протест прокурора на рішення міськвиконкому від 22 грудня про граничний тариф у луцьких маршрутках.
Це питання було внесено до порядку денного сьогоднішньої сесії, проте під номером № 236. Депутат Андрій Козюра запропонував дещо відкоригувати порядок денного і розглянути це питання одразу після розгляду бюджетних обговорень. Ця пропозиція серед обранців громади не набрала необхідної кількості голосів. Тому відповідних змін і не відбулося.
Козюра пропонував «посунути» і питання ініційоване ним власноруч, зокрема, про скасування рішення виконкому про граничний тариф у луцьких маршрутках. Цю пропозиція під номером 230 також не підтримали депутати.
Однак депутат Козюра наголосив, що протест прокурора потрібно розглянути у десятиденний термін. А тому відкладати розгляд питання немає куди. Проте міський голова Богдан Шиба зауважив, що саме більшість із числа депутатів вирішує, як приймати рішення.
У кулуарах міської ради кажуть, що сьогоднішня сесія не буде довго тривати. Можливо, скінчиться до обіду. Адже на цей час заплановане вживання обранцями Луцькради традиційного новорічного шампанського. Тому питання про вартість проїзду у маршрутках просто не встигнуть розглянути.
Представники перевізників Луцька залишили залу міської ради після того, як депутати відмовилися терміново розглядати питання про тарифи.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 30 Грудня 2009 22:14
Здається, у міській раді є Козюра і є козлота, яка проти лучан, тому що вона не їздять на маршрутках, а на службових авто. Готуйтесь, не довго вам залишилось!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus