USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Рада коаліції донині не зібралася, – нардеп Володимир Карпук

2 Вересня 2008 14:06
Станом на 14.00 сьогодні, 2 вересня, донині не зібралася на засідання рада коаліції у Верховній Раді. Про це телефоном у коментарі «Волинським Новинам» розповів нардеп-нашоукраїнець Володимир Карпук.
За словами пана Карпука, заклики помаранчевої фракції до колег по коаліції результату не дали – ані письмові звернення лідера фракції В’ячеслава Кириленка, ані його виступи з трибуни.
Особливо прикро, зазначив Володимир Карпук, що антипрезидентські законопроекти (про КСУ, тимчасові слідчі комісії, СБУ тощо) підтримуються більшістю у 350 голосів. За словами пана Карпука, «за» голосують біло-сердечні, регіонали, комуністи і частина литвинівців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Вересня 2008 15:28
Нові позачергові вибори? Юлії Володимирівні вони ще невигідні, а от навесні... Але й Президент не зможе довго миритися з неформалізованою більшістю БЮТ+ПР? Мабуть протистояння з початком нового політичного сезону загостриться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus