USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Радіо БіБіСі: У Луцьку знову протестуватимуть проти кредитного рабства

27 Січня 2009 08:40
Як стало відомо з поінформованого джерела, сьогодні, 27 січня, у Луцьку знову розпочнеться акція «Ні кредитному рабству!» Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією джерела, сьогодні у центрі Луцька з’явиться намет, де пояснюватимуть потребу поблажок для людей, які мають кредити.
Окрім того, у середу, 28 січня, до луцької мерії прийдуть пікетувальники. Координаційний комітет акції «Ні кредитному рабству!» вимагатиме, аби депутати міськради (а саме на 28 січня запланована сесія) підтримали вимоги учасників акції і закликали Президента, уряд та Верховну Раду підтримати громадян, які мають кредити в банках.
Інформація радіо «Баба бабі сказала» може бути уточнена або спростована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Січня 2009 11:10
Справді "раби": один взяв кредит у 100 тисяч баксів на квартиру, а інший таку ж суму на придбання супермашини. "Волинським новинам" принагідно подяка за оперативність. Конкурентів з "Волинської правди" кладете на лопатки легко.
Не банкир Показати IP 27 Січня 2009 16:43
Как избавиться от кредитного рабства? А очень легко. Взял кредит - плати. Не можешь платить? - отдай то, что взял не по праву. Это всего лишь значит, что не время тебе для этой покупки. И нефиг выламываться. Никто ничего никому не должен... конечно, если о последнем не свидетельствует кредитный договор

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus