USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Уламок від авто полетів у мене», – очевидець вибуху у Володимирі-Волинському

27 Лютого 2020 13:02
«Було страшно», «ранок починається не з кави», «ось тобі і безпека», «палили буржуйку» - про це і багато іншого розповідали волиняни, які мимоволі стали свідками надзвичайної події – вибуху автомобіля Володимир-Волинського управління-водопровідно-каналізаційного господарства просто у центрі міста.

Про це вони розповідали у соціальних мережах, а також у коментарях Інформаційному агентству Волинські Новини.

Нагадаємо, автомобіль Володимир-Волинського УВКГ вибухнув 27-го лютого близько 10:00 на вулиці Цинкаловського біля магазину «Катрін» і ресторану «Лакомка». Як розповіли очевидці події, загоряння трапилося у кузові машини. Водій зупинився, вийшов з авто і почав діставати щось з кузова. Як потім виявилося – кисневі балони. Один йому вдалося дістати, після чого авто вибухнуло. У потоці транспортних засобів, які прямували за автівкою, опинилося авто поліції, яке почало блокувати рух. Приїхали пожежники. Частини машини, що здетонувала, навіть знайшли на перехресті Ковельської, Драгоманова і Цинкаловського. За попередніми даними, внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

27-річний лучанин Федір Бондар, прямуючи у власних справах, мимоволі став свідком вибуху автомобіля. Чоловік зізнався, що не на жарт перелякався, адже знаходився неподалік від палаючого авто у своєму транспортному засобі.

«Це наче Армагедон якийсь. Спочатку це глухе «бах!». А потім уламок від автомобіля полетів у мене», - розповідає Федір.

Натомість волинянин Сергій Петрович припускає, що водій службового авто не дотримався елементарних правил безпеки.

«От тобі й заходи безпеки. Що тільки не возять з собою газовщики в тих своїх кунгах. Поряд з балонами з киснем валяється різний брудний мотлох. Десь не закрили вентиль балона і кисень травив. Шмата з мастилом зробила свою справу», - каже волинянин.

Разом із тим волинянка Марина Уварова констатувала факт, що її ранок розпочався не з кави.
«Напевно буржуйку палили і не додивилися», - припускає Сергій Ткачук.

«Вогонь такий був, дуже страшно», - зізнається Юлія Зімко.

Окрім цього, один і очевидців надзвичайної події надав Інформаційному агентству Волинські Новини відео вибуху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 27 Лютого 2020 13:58
Порушення Правил ТБ при транспортуванні киснево-різального обладнання. Хто за цим тепер слідкує в УкраВїні? Всі наглядові та спостережні служби тільки беруть хабарі, крадуть та працюють на себе. Правоохоронні органи - те ж саме. Суди - туди ж. СБУ - ??
Кашель Показати IP 27 Лютого 2020 16:50
Так Європа-ж!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus