USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ректор луцького вишу став «заслуженим» перед Днем Конституції. ФОТО

27 Червня 2013 15:56
Ректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ігор Коцан отримав звання «Заслуженого діяча науки і техніки України».
Про це стало відомо під час урочистостей з нагоди 17 річниці Конституції України 27 червня.
На початку дійства голова Волинської облради Володимир Войтович звернувся до усіх присутніх із вітальним словом. Він зазначив, що сьогодні усі зібралися, аби згадати ще раз «про ту добру Конституцію України, за якою ми живемо». На його переконання, немає у світі кращої угоди між владою та народом, як головний закон, яким є Конституція.
Згадав Войтович і про те, як у 2004 році її хотіли «вдосконалити». Але зміни, які внесли автори, «не сприяли розвитку держави та призвели до змінення у гірший бік статусу України на міжнародній арені». Тож, ці зміни відмінив своїм рішення Конституційний Суд і повернув Конституції її попередній вигляд.
Наразі ж влада намагається працювати над тим, аби головний Закон України виглядав гідно і над цим працює Конституційна Асамблея.
Окрім вітального слова голови облради під час урочистостей відзначили й волинян, які досягли значних результатів, кожен на своїй ниві.
Так, за вагомий внесок у сфері соціального захисту орденом Княгині Ольги ІІІ ступеня прийомну матір з Марію Прус з села Сьомаки Луцького району.
«Прийомна матір – це так по-бюрократичному написано. Насправді вона – мама», - зауважив голова Волинської ОДА Борис Клімчук, вітаючи жінку.
За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної журналістики почесне звання «Заслужений журналіст України» отримала редактор Іваничівської районної газети «Колос» Валентина Петрощук.
А ректор СНУ імені Лесі Українки Ігор Коцан став «Заслуженим діячем науки і техніки України».
«Я казав, старайся, старайся. Давайте поопладуємо, нехай старається», - зазначив Борис Клімчук щодо цього.
Окрім того, нагородили й інших відомих волинян, а губернатор Волині зазначив, що це ще не увесь перелік людей, яких вітатимуть на Волині. Мовляв, відповідний Указ Президента України має з’явитися уже невдовзі.
Опісля вітань для усіх присутніх виступив відомий в цілому світі гурт «Козацькі забави» з Києва.























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
лучани Показати IP 27 Червня 2013 16:21
А тим часом в університеті процвітає хабарнитцтво та випускники поповнюють лави безробітніх та торгівців на базарах.
Григорій до лучани Показати IP 27 Червня 2013 18:33
Увсе харашо прекрасная маркіза.... Ви просто не помічаєте в силу малоосвідченості і не бажання помічати "пакращення". Европа ридає з заздрощів! P.S. Свій статок тільки за минулий рік в троє покращило 1% "українців"
комуніст Показати IP 27 Червня 2013 19:30
Як "приємно" що все по сценарію "радянщини"
иван до комуніст Показати IP 27 Червня 2013 20:40
жутка туга бере вид всього цього:
Олеся Показати IP 27 Червня 2013 22:44
А все ж таки чомусь дуже похмурі і сумні наші люди. І молодь в тому числі... А хочеться побачити усміхнені обличчя...
Вася Показати IP 28 Червня 2013 01:08
Зарплата кандидата наук у СНУ - 2200грн. і ще обіцяють скорочення викладацького складу на 25%, і збільшення аудиторних годин на ставку, через "пакращєння" від Азірова... Дочекаймося вересня і подякуємо за оптимізацію кадрів... А ректор - молодець, "Заслужений діяч науки і техніки України"
Ваську до Вася Показати IP 29 Червня 2013 14:56
А офісним працівникам і того не платять,а Ви чим кращі? Що жінці Коцана хабарі носите систематично за години???
Калина Показати IP 28 Червня 2013 12:39
Ой, які бідні наші доценти і професори! Як їх важко стане працювати. Мала зарлата - хай звільняються. На їхні місця знайдуться охочі. Знають наші викладачі, як ше підзаробити... Тьху.
Знаючий до Калина Показати IP 28 Червня 2013 15:37
А вони і звільньняться, а на ізні місця попризодили неуки, які і довили до цього стану. Ви попробуйте напішіть дисертацію, захистіть іі та після цього отримуйте на руки 1800 грн., я побачу що ви заспіваєте. У СНУ ще є гарні викладачі, але іх все меньше, іх іщживають та набирають всякий малоліиній мусор, якій за грші відкчився, купив кандидатську та думає, як поскоріш повернути вкладенн
Знаючому до Знаючий Показати IP 28 Червня 2013 21:09
Шановний викладачу, не займайтнсь саморекламою. Вам не личить.
Валя Показати IP 28 Червня 2013 18:17
А я от прибиральниця у банку, і маю зарплату 2250 Ха добре шо не училася, а нафіга воно тра, як подивлюся на сусідку - та дісертації защіщала, а у хаті ремонт років 20 не роблений, за що ж зробить, а сама не вміє, бо в книжках сидить. Ох ця інталігенція...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus