USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Відео автогонок у Нововолинську

5 Червня 2014 08:59
У мережі з'явилось відео змагань з автослалому на кубок автоклубу «Drive2 Нововолинськ», який відбувся нещодавно. Свято драйву і швидкості вперше провели у шахтарському містечку. Попри дощову погоду, на захід з’їхались звідусіль.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські новини публікувало фоторепортаж змагань із автослалому.


У змаганнях взяли участь учасники звідусіль: Київ, Львів, Ковель, Торчин; найбільше – із місцевого автоклубу «Drive2 Нововолинськ», який декілька років збирав прихильників на неформальних заїздах, був частиною міського Автомайдану. Авто поділили на 3 класи: передньо-, задньопривідні та великогабаритні. Учасники виконували по два заїзди, а судді визначали середній результат, оцінюючи не тільки правильність, а й професіоналізм виконання вправ.

Результати по категоріях.

Передньопривідні автомобілі: І місце – Роман Кирилюк (Нововолинськ, авто – VolksvagenPoloRWRC), срібний призер – Вадим Сидорчук (Нововолинськ, авто – ВАЗ 2108), бронза –Павло Василькевич (Львів, авто – HondaCRX).

Задньопривідні автомобілі: І місце – Олексій Виговський (Львів, авто – ВАЗ 2106), срібний призер – Ілля Бартошко (Нововолинськ, авто – BMW 3 E 36), бронза – в Івана Новосада (Нововолинськ, авто – ВАЗ 2106).

Великогабаритні автомобілі: І місце –Андрій Цаан (Нововолинськ, авто – Volkswagen Golf), срібні призери – нововолинці Олександр Задерей(авто – Mitsubishi Lanser 9), Андрій Сайчук (авто – Toyota Camry), Андрій Левчук (авто – Volkswagen Passat CC), бронза – в Сергія Бабича (Ковель, авто - Subaru Forester).

Зі слів організаторів, захід проводили для популяризації автомобільного спорту серед автолюбителів і залучення їх до заняття автомобільним спортом та залучення уваги молоді до технічних видів спорту як форми проведення дозвілля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus