USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Рідним загиблих захисників з Рожищенщини вручили їхні посмертні нагороди

1 Квітня 2023 17:00
31 березня представники вiйськової частини А 4574 разом з представниками Другого вiддiлу Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки вручили рiдним загиблого вiйськовослужбовця із села Єлизаветин старшого солдата Повшука Юрiя Леонiдовича медаль від Президента України «За військову службу Україні».

Про це повідомили в Рожищенській міській раді.

Героя вiдзначено за самовіддані дії, прояв відваги і мужності у захисті державних інтересів України, бездоганне служіння українському народу, зразкове виконання військового обов'язку.

Юрiй Повшук загинув 5 грудня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу села Клiщiївка Бахмутського району Донецької областi.
А орден «За мужність» ІІІ ступеня, на жаль, посмертно, мiсцева влада та вiйськовi Другого вiддiлу Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки вiд iменi Президента України вручили батькам Героя Шершня Вiктора Володимировича. Військовослужбовець загинув під час виконання бойового завдання 20 травня.
Нагороджено бійця за відданість нелегкій службі на благо нашої держави, за мужність і відвагу в боротьбі з ворогом, самовіддані дії, високу бойову готовність та забезпечення обороноздатності України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus