USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Різанина на Волині: нападник, якого підстрелив поліцейський, – у реанімації

8 Лютого 2021 14:27
Волинянин, який порізав ножем брата та дружину, а згодом напав і на поліцейського, – у важкому стані в реанімації. У відділенні інтенсивної терапії й правоохоронець, який постраждав від дій нападника.

Про це повідомляє ТСН.

Нагадаємо, інцидент трапився 6 лютого ввечері в одному із сіл Нововолинської територіальної громади. Повідомлення про бійку до поліції надійшло близько 21 години. Прибувши за адресою, співробітники поліції побачили, що один з учасників бійки тримає ножі. На законні вимоги поліцейських припинити протиправні дії чоловік не реагував, натомість почав наносити удари ножами своєму братові та дружині. Також чоловік накинувся з ножами на поліцейських. У відповідності до статті 46 Закону України «Про поліцію» правоохоронець застосував табельну вогнепальну зброю.

Так, згідно з попередньо інформацією, чотирьох поранених доставили у Нововолинську міську лікарню. У трьох ножові поранення, а в нападника – вогнепальне.

Як повідомили у медичній установі, у найважчому стані – сам нападник. Він знаходиться у реанімації . У відділенні інтенсивної терапії надають допомогу й поліцейському, його стан оцінюють як середньої тяжкості. Інших двох постраждалих прооперували. Вони – у хірургічному відділенні.

За версією поліції трапилося все у будинку нападника. Виник сімейний конфлікт, і нападник почав наносити удари ножем братові і дружині. Остання встигла викликати поліцію. Коли агресивний чоловік почав кидатися на правоохоронців, один із поліцейських застосував табельну зброю.

Чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення за статтями «Замах на вбивство» та «Замах на життя працівника поліції».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лікар Показати IP 8 Лютого 2021 18:53
Повага поліцейському! Доречі керівництво поліції чи міністерства могли б і провідати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus