USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Подарунок бійцям з Волині на Різдво: концерт американки і джип

9 Січня 2015 14:38
Непередодні Різдва Христового бійці батальйону "АЙДАР", що у місті Щастя Луганської області, отримали подарунок - джип Jeep Grand Cherokee. Про це інформує Самооборона Волині.

Олександр Ніколайчук придбав для айдарівців джип, якого хлопці й доставили напередодні Різдва. Самооборонівець виграв новий автомобіль, тому дав собі обіцянку, що у відповідь на таку удачу купить автомобіль для бійців на сході. У результаті він придбав джип.

"Дякую компанії "Лучисте" за можливість, яка трапляється раз у житті мало кому, виграти автомобіль. Місію виконав. Jeep Grand Cherokee допомагатиме виконувати бойові завдання нашим військовослужбовцям. Ключик у "Балу", – каже чоловік.

Окрім цього, хлопці привезли бійцям трохи теплих речей, сухпайків та куті. За що бійці дякують волонтерам Тетяні Должко та Ользі Лисобей.

Візит хлопців прикрасив невеличкий концерт американської співачки Брії Блесінг. Проте ні на секунду ніхто не забував про те, що війна продовжується. "По дорозі мене вразило скошене кулями і осколками гілля дерев Слов’янська", – пише один із учасників групи у своєму Facebook Богдан Климчук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
йолка Показати IP 9 Січня 2015 14:54
так цей джип давно в центрі стояв біля валютчиків. на польських номерах, потім на лєвіх. шо вони тулять їм
Анонім Показати IP 9 Січня 2015 16:06
Ніяких левих там власник таке чудо сиве ходив метре в Прижку типу модний чел
хм Показати IP 9 Січня 2015 17:09
Це ..... климчук хай там і воює,а не шастає по Луцьку,понти клеїть
А-а-у-у! Де ви? Показати IP 10 Січня 2015 01:23
нардепи Єрємєв, Івахів, Мартиняк, що їх іж вже декілька тижнів не чутно? Тоді як інші, дійсно, і вбудні, і в свята турбуються за долю України та її героїчних синів!
Анонім Показати IP 10 Січня 2015 15:14
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus