USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Романюк розповів, як вирішують комунальні проблеми в Польщі

25 Червня 2013 09:55
Меру Луцька сподобалося, як вирішують питання благоустрою та роботи «комунальників» у Білостоці.
Про це Луцький міський голова Микола Романюк розповів під час оперативної наради у мерії 25 червня.

За його словами, після робочої поїздки у Польщу він зрозумів, що задля того, аби досягти рівня вирішення проблем, пов’язаних із благоустроєм у Луцьку, потрібно «працювати і працювати».

«В Білостоці, там взагалі не цікавить міського голову. Не те, що не цікавить, автоматом все йде. Приїхала фірма приватна, державна, лежить сміття, або непокошено, штраф - і до побачення. Ваші проблеми, самі хочете – угоди заключаєте, це вже ваші проблеми», - розповів мер Луцька.
А у Волинському облцентрі, мовляв, у дворах, якими опікуються ОСББ, вже так трава «з квіточками і бур’янами» виросла, що можна було по другому колу висушити. За його словами, подібні проблеми виникають й з ринками.
«Багато питань, які можна просто вирішувати», - підсумував Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Виборець Показати IP 25 Червня 2013 10:03
І в нас так треба зробити "...автоматом все повинно йти. Приїхала фірма приватна, державна, лежить сміття, або непокошено, штраф - і до побачення. Ваші проблеми, самі хочете – угоди заключаєте, це вже ваші проблеми», а гроші (штраф) всі переказати на рахунок у Приватбанку...
Корінний лучанин Показати IP 26 Червня 2013 08:16
Це тільки зараз Романюку стало відомо, як вирішують питання уПольщі!СЕКРЕТ ПОЛІШИНЕЛЯ! Так дійсно, у нас все з "автоматом" повинно йти! В поляків ментальність інша, ТАМ МЕНШЕ КРАДУТЬ! ТАМ ВЛАДА БІЛЬШЕ ВІДПОВІДАЬНА! Пояснень є багато, чому в них порядку більше! Тільки наша влада зациклена більше на собі. Цікава річ, як хтось із влади(обранців наших)кудись поїде, щось побачить таке, що всім ВІДОМО, а потім починає всім розказувати про побачене. Ну Романюк же, волиняка, його батьки і діди жили певно при поляках до війни,і повинен розуміти польську ментальність. А те, що треба ще працювати і працювати, то це ФАКТ БЕЗЗАПЕРЕЧНИЙ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus