USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.72 9.88

Росія має запасний план у разі воєнного програшу, – Данілов

25 Серпня 2023 23:21
Росія розуміє, що їй не вдається перемогти Україну військовим шляхом, тому вона підготувала запасний варіант. Кремль намагатиметься дестабілізувати ситуацію в нашій державі.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в інтерв'ю «Радіо Свобода».

«Єдине хочу зауважити, що російська федерація перемогти нас військовим шляхом не може. Тому вона має план В. Це через внутрішню дестабілізацію спробувати похитати нашу країну», – сказав він.

Данілов підкреслив, що українцям варто бути пильними та не допустити подій, на які розраховує росія за рахунок медіа-колаборантів, яких останнім часом фіксують дедалі більше.

Він додав, що ці колаборанти свого часу приїхали з Луганська, «з колорадськими стрічками бігали, а зараз сидять у ютубах».

«На жаль, не на території нашої країни. Проте видають себе за українців і починають розповідати, що вони там щось аналізують», - зазначив Данілов.

Нагадаємо, напередодні Третього Саміту Кримської Платформи заявив секретар РНБО України заявив, Україна, швидше за все, буде звільняти Кримський півострів військовим шляхом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
таки так Показати IP 26 Серпня 2023 10:45
Дехто з стріч при бігав, а дехто, як цього коня педального синки, аж за кордон забігли. І повертати їх він не поспішає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus