USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Росіяни розсекретили джип «Dartz Kombat». ФОТО

26 Вересня 2011 18:06
Один із найбільш засекречених цивільних автомобілів з Росії був представлений на китайському автосалоні в Ченду - поряд з самим «Dartz Kombat» на стенді був позолочений мобільний телефон Bellpere і пляшка горілки «RussoBaltique» в пляшці з чистого золота.
Про це пише Gazeta.ua.
Виробники скористалися нагодою, щоб назвати вартість «Dartz Kombat» - 9,18 мільйонів юанів ($ 1,44 млн або 1,07 млн євро). За ці гроші можна отримати 8,0-літровий V8 на 456 к.с., захований в броньованому машинному відсіку, здатного досягати максимуму в 240 км/год.
Dartz вже не раз привертав до себе увагу скандальними автомобілями. У зв'язку з цим варто згадати про броньовику «Dartz Prombron Red Diamond Edition», вартістю в мільйон євро. У 2009 році компанія оголосила про те, що в обробці інтер'єру найдорожчого броньовика в світі буде використана шкіра зі статевих органів кита. Проте незабаром була змушена відмовитися від цих планів під тиском громадськості. Обурені захисники прав тварин, активісти Greenpeace і навіть кінозірка Памела Андерсон направили автовиробникові гнівні листи.
Нагадаємо, що у Dartz вже є досвід виробництва і золотих машин: у травні цього року компанія презентувала броньовик із золотими колесами і склом. Броньовик додавали в навантаження до найдорожчої горілки у світі - вартістю понад 1 млн доларів.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
водій Показати IP 26 Вересня 2011 21:03
Каша из топора
VSC Показати IP 27 Вересня 2011 10:07
Рассекречивают, что-то засекреченное, а это просто дорогое уродство для богатых извращенцев.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus