USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Розшукують молодика, який зґвалтував бабусю

8 Грудня 2011 14:33
Вже тижень, як волинські міліціонери шукають ґвалтівника, який вчинив наругу над 70-річною мешканкою села Борочичі Горохівського району. За даними правоохоронців, чоловікові не виповнилося й 30-ти.
Про це пише газета Волинь-нова .

Вночі 30 листопада приблизно між третьою і четвертою годинами невідомий чоловік зґвалтував пенсіонерку і зник з місця злочину.

Як повідомив виконувач обов’язків першого заступника начальника Горохівського райвідділу внутрішніх справ Руслан Гоголь, за всіма ознаками, жертву злочинець вибрав завчасно, звертаючи увагу, насамперед, на те, що у домівці жінка була на самоті.

Близько третьої години чоловік постукав до пенсіонерки у вікно і, почувши у відповідь тільки її голос, остаточно переконався, що нікого іншого, крім господині оселі, в хаті нема. Тоді вибив вхідні двері і увірвався до кімнати.

Він зґвалтував, побив жінку і приблизно о четвертій ранку покинув її оселю.

Втім, про те, що трапилося, постраждала заявила у райвідділ внутрішніх справ лише після того, як до неї приїхали родичі, - після одинадцятої години наступного дня, що ускладнило роботу правоохоронців.

Судмедекспертиза підтвердила зґвалтування та завдані пенсіонерці тілесні ушкодження. Але оперативні пошукові роботи з затримання злочинця, які були проведені в Борочичах та навколишніх населених пунктах, в тому числі і в селищі Мар'янівка, де є залізнична станція, виявилися безрезультатними.

Лише опитані працівниками райвідділу внутрішніх справ мешканці Борочич розповіли про незнайомого чоловіка віком 25-28 років, якого бачили у селі напередодні скоєння злочину і який схожий на описаного постраждалою злочинця.

Правоохоронці звертаються до усіх, хто володіє інформацією, що може допомогти впіймати злочинця, телефонувати у найближчий відділ міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
я Показати IP 8 Грудня 2011 15:18
Знаючи як працює горохівська міліція - гвалтівника ніколи не знайдуть, хіба що на когось повісять. Молодці! коли ви вже навчитесь нормально працювати........
ва! Показати IP 8 Грудня 2011 15:42
Це Загреб-це його "почерк"!
*** Показати IP 8 Грудня 2011 15:48
слабих в нас хватає..таких зразу каструвати
DIMON до *** Показати IP 8 Грудня 2011 21:16
Повнiстю згiдний ! i те вiдрiзане у дупу засунути щоб с**а почуствував себе у ролi жертви !!!
Лучанка Показати IP 8 Грудня 2011 18:21
НІЧОГО ВОНИ НЕ ЗРОБЛЯТЬ! ВОНИ В ЛУЦЬКУ ЗНАЙТИ НЕ МОЖУТЬ НАПАДНИКА,НІЧОГО НЕ РОБЛЯЧИ ЛИШЕ ЗАКРИВАЮТЬ ТІ СПРАВИ ВІДКРИТІ,бо їм НАПЛЮВАТИ НА НАС ВСІХ! С.В.О.Л.О.Ч.І.!!!
Федя Дробь Показати IP 8 Грудня 2011 18:44
Да он уже, скорей всего, в дурке спрятался - туда ведь и милиция показываться боится. Заповедник!
Чуйна Показати IP 8 Грудня 2011 19:42
Певно, збоченець!! Невже не міг якусь свою ровесницю вмовити??
DIMON Показати IP 8 Грудня 2011 21:12
Рокiв 15 тому такий же випадок був у селi Довгiв.Тодi пiдлiток Роман Ф. з цого ж села поглумився над бабусею.Наскiльки я знаю то його закрили у дурку, може утiк або вилiкували...За моiми пiдрахунками йому зарас теж десь до 30 рокiв...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus