USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Рух визволення» блокує Roshen у Вінниці та Яготині, на черзі – Луцьк

29 Жовтня 2017 10:55
Учасники "Руху визволення" заявили, що почали блокувати бізнес корпорації президента Петра Порошенка "Roshen" у Вінниці та Яготині. На черзі – Луцьк та інші міста, де планують блокувати бізнес президента.

У заяві "Руху визволення" йдеться, що активісти "хочуть змусити обраного керівника держави діяти в інтересах всього суспільства, а не лише себе особисто", і що "президент збагачується разом з крадіями та вбивцями", пише Українська правда.

"Коли ми йшли захищати державу, її керівництво обіцяло притягнути до відповідальності крадіїв та вбивць з команди попереднього президента. Замість цього ми бачимо, що обраний під час відбиття нами атак Путіна президент об’єднався з крадіями та вбивцями, і збагачується разом з ними. Ми запропонували Порошенку внести до ВР законопроект про утворення Антикорупційного суду, який почне відправляти за грати таких, як Насіров, Охендовський чи Розенблат та законопроект про процедуру імпічменту самому президенту, який має працювати виключно в рамках закону, але Порошенко блокує ці важливі для країни рішення", - йдеться у заяві "Руху".

"Ми пропонуємо не купувати товари в його магазинах, не користуватися послугами його страхових компаній, банків – не давати ані гривни жодній з його 104-х компаній, які він вказав у своїй декларації.... Ми проти кровопролиття, нападів на людей, магазини чи заводи, але президенту треба вибрати – займатися, або державою, або бізнесом", - заявили у "Русі визволення".

Як повідомив у коментарі УП нардеп від "Самопомочі" Семен Семенченко, який також бере участь у акції "Всеукраїнський збір" за велику політичну реформу, участь у блокуванні беруть активісти "Руху" та місцеві мешканці.

"Яготин - логістичний центр, а у Вінниці - один з заводів (Roshen)", - пояснив Семенченко. На питання, чи будуть там стояти намети, чи блокувати будуть мітингами, він зазначив "По-різному".

"Ідея така, що Порошенко як президент має взагалі вибрати - він збагачується під час війни, яка триває з РФ, чи займається країною, сумісництво в нього не виходить", - додав нардеп.

Також Семенченко зазначив: щодо блокування йдеться не лише про Roshen, "а й про увесь бізнес: транспортний, аграрний, страхові компанії, і медіа".

"У інших містах також будуть (акції). Планується оприлюднити увесь список. І поступово учасники "Руху визволення" планують це робити по всій країні", - підсумував нардеп.

Як проголосили учасники акції під ВР та нардеп від "Самопомочі" Єгор Соболєв під Верховною Радою, який також бере участь у акції "Всеукраїнський збір", активісти "Руху визволення" будуть блокувати вантажівки у логістичному центрі "Roshen" у Яготині.

"Біля магазину у Вінниці активісти закликатимуть усіх не купувати солодощі фабрики, бо ці гроші йдуть на збагачення президента в той час, коли нам потрібний верховний головнокомандувач", - зазначив Соболєв.

Третя група активістів облаштує табір у Луцьку.

Також повідомляється, що активісти руху "почали блокувати фабрику". Однак на відео, яке оприлюднено на сторінці "Руху", видно, що біля фабрики перебуває лише кілька людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
13 Показати IP 29 Жовтня 2017 11:08
Єгорка вже отримав труси і шапки?
Александр Показати IP 29 Жовтня 2017 11:12
Дошло, наконец-то... Я уже много лет не покупаю рошен, принципиально.
АНАТОЛЬ_ Показати IP 29 Жовтня 2017 11:15
може то і добре буде, бо на майдані казали шо будемо жити як в європі. І шо? Яке зараз життя? В яку ціну зараз кіло сала на базарі? Отож і воно? А його цукерки то нам шо?
К.лучанин до АНАТОЛЬ_ Показати IP 29 Жовтня 2017 16:16
Не міг втриматись від коментарів на адресу АНАТОЛЯ_. А ти вже із шоку вийшов? До недавна ти вихваляв "смакоту" РОШЕНА і казав що тільки її куштуєш! МЕТАМОРФОЗИ якісь у тебе. Зціпи зуби, купуй сало на базарі їж смакоту РОШЕНА бо ти ж у ЄВРОПУ йдеш разом із ПЕТРОМ. Може то і добре для тебе. Слухай більше що на "майдані" казали і будеш "виживати" .
! до АНАТОЛЬ_ Показати IP 31 Жовтня 2017 17:34
Анатолька, дуже сумуєш за законтаченою яночкою, але боїшся признатись ? Не бійся, скажи в голос, тобі можливо й легше стане. ХОЧА, ТОБІ ХТО ПЛАТИТЬ, ДЛЯ ТОГО Й ТИ ТАНЦЮЄШ.
11 Показати IP 29 Жовтня 2017 11:19
Хіба в Європі так роблять ?
Олександр Показати IP 29 Жовтня 2017 11:22
Дякую активістам за їх позицію. Треба в Конституцію внести зміни, що стосуються обраного Президента: після перемоги на виборах, він має продати свій та/або сімейний бізнес на відкритих торгах і тільки після продажу отримує статус Президента. Тоді мотивація ЗАРОБИТИ піде в небуття. А також в закон "Про імпічмент внести статтю, яка позбавляє Президента права купувати бізнес під час свого правління. УКРАЇНА ще розквітне !
ник Показати IP 29 Жовтня 2017 11:43
увы . толстопузый купчина никогда не будет патриотом своей страны.офшоры заводы всегда будут у него на первом месте..обобрать свой народ до нитки это тоже мечта каждого купца барыги...обещал одно сделал другое. кстати один из его заводов до сих пор называется ленинская кузня..нам нужен президент патриот украинец..
Юля Жидичин Показати IP 29 Жовтня 2017 12:50
Я підтримую нашого президента у всьому. Він подарував нам автобус на школу, зробив дорогу в селі. Коли стану головою ОТГ то в нас буде підтримка ще більша. БПП-це сила. Ті хто їдуть з України -це щурі. Ті хто заважає президенту- це нікчеми.
ЮлІ до Юля Жидичин Показати IP 29 Жовтня 2017 12:55
Це не він зробив! Це його прямий обов'язок робити за гроші платників податків! Ви платите, а вони крисять гроші, а потім за велике досягнення Гунчик видає вручення тих автобусів та іншого! Коли ви вже головою дкмати почнете?!
іван до Юля Жидичин Показати IP 29 Жовтня 2017 15:10
а автобус не "Богдан" випадково
ЗА Показати IP 29 Жовтня 2017 12:53
Окрім цього всього треба на місцях блокувати місцевих "смотрящих", таких самих бізнесменів від і у політиці як Гунчик і Ко. які лише примножують свої статки, брешуть людям і нічого не роблять на місцях!!!
До Юлі Жидичин Показати IP 29 Жовтня 2017 13:15
Пані Юля - все що зроблено (автобус, школа) в Вашому пості це за Ваші (наші) з Вами кошти. Це кістка , щоб ми не скавенчали, що нічого не робиться. А як Вам цифра за останні 5 років виведено в офшори 60млрд. дол., а Петя їде просити в МВФ 17млрд. дол.?
Андрій до Юлі Жидичи Показати IP 29 Жовтня 2017 14:11
Певне, пані Юлі дуже добре живеться при "шоколадному" баризі ? Певне, субсидію отримує ? Я побачу, що будуть співати ті всі прихильники нашого гаранта, коли відмінять всім субсидії і тільки за опалення потрібно буде заплатити 3000-4000 грн. за місяць ? Ось тоді побачим позицію цих "розумах" ! А то споживають російський газ, сподіваються що за них заплатить держава або хтось інший, надіються на субсидію і при цьому розказують, який хороший у нас президент. А самі голі - босі. Сам не купую "Рошен" з моменту його інавгурації. Принципово, щоб не збагачувати цю непотріб.
Юля Жидичин Показати IP 29 Жовтня 2017 18:20
Перестаньте поливати брудом нашого президента. Да, автобус "Богдан". Все це наклеп на нього, він чудова людина. Людям треба більше старатись заробляти, а тарифи теж справедливі. Привикли жити і не платити, а він заставив.
ВОВК до Юля Жидичин Показати IP 29 Жовтня 2017 19:20
вівця
Юра Жидичин до Юля Жидичин Показати IP 30 Жовтня 2017 09:09
Дурепа ти юля, як і твій президент брихун. Тарифи су*а повинні відповідати заробітній платі та пенсії. В європу вони йдуть су*і. На*ера вона нам треба. Нехай європа йде до нас.
я Показати IP 29 Жовтня 2017 18:25
В Україні не було жодного Президента, якого б від початку і до кінця правління боготворили. Всі їх обіцянки обіцянками для людей і лишаються. Одна проблема у цих блокуваннях все одно залишиться для простих людей, які працюють на цих підприємствах і мають чим прогодувати свої сім"ї. А Президенту від цього блокування навряд чи набагато гірше стане.ж
К.лучанин до я Показати IP 29 Жовтня 2017 21:33
Бо ми ще не стали справжніми українцями по духу, ми не є ще згуртованими. Пишете що не було жодного Президента -патріота. Та тому , що всі оці обрані були пострадянські по своєму духу. Всі вони були комуняками. В українців був вибір кого обирати із перших виборів. Це і В.М. Чорновіл , і Лукяненко і багато інш. Ці обрані президенти в минулому і займали високі посади завдяки червоній книжці. Порошенку було 25років коли УКРАЇНА була проголошена незалежною, а татусь його займав високу посаду(нині він ГЕРОЙ УРАЇНИ). Порошенко , напевно, тоді на той час і зеленого поняття не мав про такі вітання : " СЛАВА УКРАЇНІ!", " ГЕРОЯМ СЛАВА!", " СЛАВА НАЦІЇ!", " СМЕРТЬ ВОРОГАМ!" Зараз навчився, щоб сподобатись виборцям. Це такий собі хитрий лис. Засновник партії регіонів, бізнесменом став в лихі 90- і роки. Ще покійний Олександр Зінченко сказав , що Порошенко замазаний в корупції але хто про це зараз не памятає, окріми Певного кола людей. А нещодавно про це нагадав А.С. Гриценко в одній із передач РАДІО ЕРА. Пишете , що проблема для простих людей залишиться. Ви знаєте, що поляки приміром, не допустили б такого знущання влади над собою. Блокування ці потрібні для того, щоб розбудити свідомість інших людей від почуття раба. А мені байдуже, що буде Президенту від блокування, я знаю що за нього не голосував і не голосуватиму. Пенсійна реформа показала , як обдурила українців ВЛАДА. Українці отримали "ГІДНІ" пенсії при свою 30-40 річну працю. Кому 50, кому 100, кому 200, а кому 1000-2500грн( це тим хто і так мав пенсію 3000-5300). А решті , та живіть собі на свої 1452грн. Оце так влада!?
ввв Показати IP 31 Жовтня 2017 22:24
Цікаво, а за кого ж ти голосував ? Хто ж з кандидатів в Президенти України був ПроУкраїнський , а не ПроРосійський , ПроЄвропейський чи ПроАмериканський ?
К. лучанин до ввв Показати IP 1 Листопада 2017 10:43
Питання не в цікавості твоїй!!! Ти ж, розумахо, навіть свою позицію сформулювати не можеш бо , очевидно її не маєш. На твоє запитання відповідаю: на останніх виборах голосував за А.С. Гриценка бо вважаю що це ГІДНА кандидатура на ПРЕЗИДЕНТА і саме важливо ,шо це не ба?ига , не олігарх і є патріотом України хороший фахівець!
ввв Показати IP 1 Листопада 2017 18:42
До речі, саме за нього я також голосував, хоча на сьогоднішній день , вже добре подумав би чи варто за нього голосувати. Чому така позиція, пояснювати не буду.Думаю всерівно ти не зрозумієш так як мислиш до без тямку прямолінійно.До речі , Гриценка я би більше відніс все ж до ПроАмериканського кандидата , а ніж ПроУкраїнського.НАЖАЛЬ !!! Тай будучи міністром оборони України, мягко кажучи, він нічого не зробив для підвищення обороноздатності нашої БАТЬКІВЩИНИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus