USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Рух заради гармонії» - креативна зарядка у Луцьку

8 Квітня 2015 14:12
У торговельно-розважальному центрі «ПортСІTY» на багатофункціональній арені «Generator» відбувся ІІ фестиваль «Рух заради гармонії» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я. Мета заходу – залучення населення області до рухової активності, систематичних занять фізичною культурою та пропаганда здорового способу життя.

Про це повідомили у прес-службі «Спорт для всіх».

На урочистому відкритті усіх присутніх привітали заступник начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин та координатор Фонду волонтерів України Хрячкова Ірина.

Спортсмени й артисти порадували учасників фестивалю своїми показовими виступами, у яких продемонстрували майстерність і талант у танцях, бойових видах спорту, художній гімнастиці, фітнесі, акробатиці, футболі, боксі та різних видах боротьби надихаючи усіх до занять спортом.

На арені виступали танцювальні колективи «Радість», «Колорит», колектив фітнес – центру «FIT CURVES», вихованці школи ДЮФШ «Волинь», школи Козацького гарту, дитячих юнацьких спортивних шкіл «Спартак», «Динамо», «України», відділення боксу ДЮСШ №2 Луцької міської ради, баскетбольного клубу «Волиньбаскет», хореографічного клубу «Первоцвіт», спортсменки відділення акробатики ОДЮСШ, обласної ДЮСШ з видів боротьби та спортивних груп Луцького міського центру ФЗН «Спорт для всіх».

Після святкової програми відбувся флешмоб «Живи та рухайся» серед учнів Луцьких загальноосвітніх шкіл, учасників фестивалю, а також усіх охочих. Під час руханки в рамках Всеукраїнської акції «Пліч о пліч» організатори заходу зробили фото з написом «Луцьк» у знак злагодженості дій та єднання усієї родини «Спорт для всіх». Флешмоб відбувався під керівництвом вчителя Луцької гімназії №18 Людмили Кочубей.

На цьому приємні сюрпризи не завершилися. На святі здоров’я й спорту були присутні Волинські олімпійці – ЗМСУ з важкої атлетики Надія Миронюк, МСУМК з легої атлетики Надія Боровська, МСУМК з велоспорту Олена Цьось та МСУМК з важкої атлетики Микола Гордійчук, з якими з задоволенням фотографувалися лучани. А на завершення заходу відбувся розіграш призів від спонсорів та організаторів заходу.

Загалом у заході взяло участь 651 учасник Організатори заходу - Волинський обласний та Луцький міський центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради, управління освіти Луцької міської ради, Фонд волонтерів України спільно з управлінням у справах молоді та спорту обласної державної адміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 8 Квітня 2015 21:50
Молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus