USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Рятувальники тренувались гасити пожежі на вокзалі. ФОТО

21 Лютого 2013 10:15
Пожежно-тактичні навчання відбулися на території Луцького залізничного вокзалу.

Про це повідомили в управлінні ДСНС України в області.

Так, 20 лютого о 16:00 на території вокзалу залізничної станції Луцьк ДТГО «Львівська залізниця» відбулись пожежно-тактичні навчання чергових караулів пожежно-рятувальних підрозділів Луцька до дій під час надзвичайної ситуації.

Під час навчань відпрацьовували взаємодію адміністрації об’єкту з підрозділами пожежно-рятувальної служби, дій персоналу об'єкту при виникненні пожеж на території вокзалу залізничної станції «Луцьк».

За тактичним задумом, на 3-му поверсі в кімнаті «Матері та дитини» внаслідок короткого замикання побутової техніки виникла умовна пожежа з подальшим задимленням усього поверху. Існувала загроза розповсюдження вогню через горючі матеріали, меблі, обладнання та оздоблення приміщень.

До місця події були направлені: чергові варти 1-ої та 2-ої державних пожежно-рятувальних частин, а також бійці частини спеціальної пожежної техніки і аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Рятувальники у складі ланки газодимозахисної служби піднялись через сходову клітину на третій поверх будівлі та оперативно провели гасіння умовної пожежі у кімнаті «Матері та дитини». Зі східної сторони вокзалу встановлено автопідйомник та забезпечена подача води на гасіння пожежі з пожежного лафетного ствола.

У навчанні брали участь 7 одиниць спеціальної техніки та 30 чоловік особового складу підрозділів ТУ МНС у Волинській області.

«Під час навчань луцькі рятувальники продемонстрували добру фахову підготовку та відмінну оперативність у ліквідації надзвичайних ситуацій на потенційно-небезпечних об’єктах» – зазначив начальник ТУ МНС України у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
об'єктивно Показати IP 21 Лютого 2013 11:06
Державна служба НС, мабуть, єдине в нашій Державі, що працює і є постійно боєготовим. Дуже гарні і змістовні матеріали, дякуємо.
працівник до об'єктивно Показати IP 23 Лютого 2013 08:58
на 100% згідний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus