USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Саакашвілі повернувся в Україну

29 Травня 2019 18:36
Колишній президент Грузії та екс-губернатор Одещини Міхеіл Саакашвілі, якому напередодні відновили українське громадянство, повернувся до України.

Літак з ним на борту приземлився в київському аеропорту «Бориспіль», прибувши з Варшави. Тут його зустрічали журналісти, соратники по партії «Рух нових сил» та просто прихильники. Хтось з народними танцями й піснями, а хтось – з короваєм. Хором співали гімн України, пише Українська правда.

Сам Саакашвілі запустив на своїй сторінці у Facebook онлайн-трансляцію свого прибуття.
Колишньому вигнанцю довелося з великими труднощами продиратися крізь натовп до виходу. На шляху йому подарували квіти, хтось навіть посадив на руки дитину.

Інші люди з його рейсу перестрибували через паркан, щоб оминути велику чергу охочих зустріти Саакашвілі.

Врешті-решт, екс-губернатору вдалося вийти з термінала на вулицю, де він виступив з промовою.

Нагадаємо, 28 травня президент Володимир Зеленський вніс зміни до указу свого попередника Петра Порошенка та повернув громадянство екс-губернатору Одеської області Міхеілу Саакашвілі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
євген Показати IP 29 Травня 2019 19:28
Як в партію до нього записатися? Вся наша Теремнівська, 98 хоче.
Анатоль_ Показати IP 29 Травня 2019 20:05
Я тоже хочу записаться до Саакашвiлi!
Анонім Показати IP 29 Травня 2019 21:19
Странный вираж судьбы галстукожора. Он в контрах с аваковым, аваков в фаворе у каломоши... каломоша - "хозяин вся страна". Куда воткнуть грузина в этом пазле?
ігор луцький до Анонім Показати IP 29 Травня 2019 21:34
Грузія надішле запит на видачу.Нова влада законослухняна.Міхеіла відправлять на батьківщину.
Арафат до Анонім Показати IP 29 Травня 2019 21:42
Куди - куди? - віддати тим радникам, котрі надоумили преЗЕдента повернути Міхо громадянство. Тепер Грузія законно вимагатиме екстрадиції Саакашвілі і Зе доведеться червоніти і думати, як не ламати відносини з дійсно дружнім нам Тбілісі. Підставився по-дурному
Реаліст Показати IP 29 Травня 2019 21:55
Люди, люди .... Готові в ноги впасти будь кому, навіть біглому колишньому президенту який відмовився від своєї батьківщини..... Чекають месії, який все за них зробить, лиш би самим нічого не робити..... Чого бідні, бо ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus