USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Самичка альпаки з Луцького зоопарку виграла битву за життя

15 Березня 2017 16:43
Мешканка Луцького зоопарку, альпака, яка понад тиждень перебувала у важкому стані, виграла битву за життя.

Про це йдеться на сторінці Луцького зоопарку у Фейсбуці.

Нагадаємо, відвідувачі звіринця, годуючи альпаку попри заборонні таблички, мало не довели тварину до смерті – у неї стався застій шлунку.

«Не маючи наміру жодним чином нагнітати обстановку, все ж констатуємо: кілька днів тварина перебувала на грані. Причиною тому слугувала звичайна дурість деяких наших відвідувачів. Щиро сподіваємо, що разом ми не допустимо повторення ситуації із жодним із наших підопічних. Зі свого боку запевняємо: усі тварини мають належний догляд і раціон. Тому нагадуємо: їх годуємо ми - ви лише приходите на гостину і тішитеся ними», - йдеться у дописі.

Працівники зоопарку ще раз нагадують, що годувати тварин – суворо заборонено.

«З огляду на сумний досвід, вимагаємо: не давайте ЖОДНИХ продуктів нашим підопічним. Зупиняйте тих, хто це робить у вас на очах. Бо лише разом ми спроможні перетворити Луцький зоопарк на найкомфортніше місце відпочинку на природі у межах міста», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus