USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

САП вручив Насірову обвинувальний акт щодо розтрати 2 млрд

10 Листопада 2017 15:20
Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у справі колишнього керівника ДФС Романа Насірова. Його також вручили підозрюваним та їх захисникам, йдеться на сторінці САП у Facebook.

"З моменту відкриття матеріалів кримінального провадження минуло більш ніж 3 місяці та нарешті, після обмеження сторони захисту в ознайомленні рішенням слідчого судді, маємо змогу завершити досудове розслідування, як і передбачалось, складанням обвинувального акту", – йдеться в повідомленні.

Окрім Романа Насірова, повідомляється, обвинувальний акт вручено також і керівнику Департаменту ДФС України.

За даними прокурорів, сторона захисту не надала доказів, які б могли свідчити про необхідність зміни правової кваліфікації кримінальних правопорушень, а тим більше – закриття кримінального провадження.

Нагадаємо, 28 липня Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) завершила розслідування кримінального провадження стосовно Насірова.

Роману Насірову інкримінують зловживання владою або службовим становищем. Це пов'язано з рішеннями про розстрочення податкових боргів підприємствам, пов'язаним з народним депутатом Олександром Онищенком.

Згідно з даними НАБУ, в період з травня 2015 року по березень 2016 року Насіров прийняв ряд необґрунтованих та незаконних рішень про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами, задіяними у так званій "газовій схемі Онищенко", що завдало збитків державі на загальну суму 2,019 млрд гривень. Чиновник заперечує звинувачення проти себе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Не то слово Показати IP 10 Листопада 2017 18:56
Як ви вже всіх за..ли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus