USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

СБУ «увімкнула» антитерористичний режим

9 Лютого 2014 15:17
Антитерористичний центр СБУ привів у готовність суб'єкти боротьби з тероризмом на території держави. Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті Служби безпеки, - повідомляє ТСН.

"У зв'язку із різким зростанням кількості повідомлень щодо проявів терористичного характеру, а саме замінування об'єктів з масовим перебуванням людей, наявністю погроз вчинення вибухів, в тому числі на об'єктах підвищеної небезпеки (атомні та гідроелектростанції, об'єкти критичної інфраструктури, міжнародні аеропорти України "Бориспіль", "Київ", "Львів", "Харків", "Дніпропетровськ", "Донецьк", "Сімферополь", залізничних та автовокзалів, магістральних трубопроводів, блокування приміщень органів виконавчої влади і управління, а також закликів до захоплення об'єктів, які мають на зберіганні значні обсяги озброєння, а також спроба 07.02.2014 захопити пасажирський літак, Антитерористичний центр при СБ України у порядку, визначеному законодавством України, вимушений привести у готовність суб'єкти боротьби з тероризмом на території держави", - йдеться у повідомленні СБУ.

Як підкреслюється у тексті повідомлення, таке рішення прийнято згідно із Законом України "Про боротьбу з тероризмом" та іншими нормативно-правовими актами, що регламентують функціонування загальнодержавної системи боротьби з тероризмом.

"Заходи, що здійснюються підрозділами Служби безпеки, Міністерства внутрішніх справ, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Міністерства охорони здоров'я, Міністерства інфраструктури, інших суб'єктів боротьби з тероризмом та органів виконавчої влади, спрямовані виключно на забезпечення безпеки населення і недопущення злочинної діяльності з терористичною метою. Ці заходи є гласними і мають у першу чергу запобіжний характер. Вони передбачають постійний міжвідомчий обмін інформацією, перевірку готовності сил і засобів, у т.ч. систем екстреного оповіщення", - повідомили у СБУ.

У відомстві також зазначили, що наразі здійснюються заходи із перевірки анонімних погроз вчинити вибухи, встановлюються правопорушники та з'ясовуються їхні мотиви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Іво Бобул Показати IP 9 Лютого 2014 15:43
Пропоную СБУ перевірити діяльність Луцького комсомолу на предмет сепаратизму.Хто їм дав право прийти на меморіал з прапором України поділеним на дві частини?
НЕЛУЧАНИН до Іво Бобул Показати IP 9 Лютого 2014 18:33
наруга над прапором України. кримінальна відповідальність
fe Показати IP 9 Лютого 2014 15:54
Перепрошую а у нас є сбу??? :-) на фоні останіх подій в мене особисто склалось враження що кілька іноземних найомників трошки грошей або якась тисяча підготовлених бійців можуть злегкістю захопити владу в державі.... то чи є у нас сбу???
НЕЛУЧАНИН до fe Показати IP 9 Лютого 2014 18:31
сбу розшифровується : Служба Безпеки Уркаганів
земля Показати IP 9 Лютого 2014 16:11
сучасна тенденція у силових відомствах така, що на першому плані вже не честь офіцера, а дохідна посада, можливість вплинути, заборонити, прижати, і головне - віджати.
НЕЛУЧАНИН до земля Показати IP 9 Лютого 2014 18:34
яка там честь ?!!!!! день і ніч думають, кого подоїти
писа Показати IP 9 Лютого 2014 18:48
НАШ орган которое называется СБУ.Это скорее концерн .Где давно пахнет долларами и властью.Эта организация может и то плохо подкидывать наркотики и крышовать конртабас и топить тех кто против Юзивского-барона.Еще в их компетенцию входит сбор инфы про секс меньшинства и слив материала после чего травля или агентурная деятельност направленая против людей.Вся Элита этого подразделения давно мифичьна и выдумана.Тренера бывшего СБУ тренируют Луцких-Титушек ,получают хороший кровавый гонорар.Но это мелочи по сравнению с тем что в руках находится большое количество оружия и вседозволенности.А то что где то кто то что то включил то это драка после боя.Жаль что миллиарды налогов они сливают в туалет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus