USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Секрет успіху – в командній роботі, – луцькі чемпіони світу з козацького двобою

23 Грудня 2019 16:16
Рік, що минає, був надзвичайно вдалим для луцьких спортсменів, як є учасниками Української спортивної федерації «Козацький Двобій». Адже протягом березня-грудня їм вдалося вибороти золото Чемпіонату України з козацького двобою, який проходив у Києві, успішно виступити на Кубку Європи з козацького двобою в місті Плоцьк у Польщі та привезти на Волинь 15 золотих медалей VII Чемпіонату світу з козацького двобою, який відбувався у Харкові з 9 до 13 грудня й став наймасштабнішими спортивними змаганнями за всю історію Всесвітньої федерації World Cossack Fight Federation.

Днями відбулася перша відкрита пресконференція Волинської обласної спортивної федерації Українського національного виду спорту «Козацький Двобій» за участі представників ЗМІ, спортивних меценатів, спортсменів-переможців та їхніх тренерів. Спортсмени ділилися враженнями від чемпіонату, тренери розповідали про різні аспекти підготовки чемпіонів, а керівництво федерації, своєю чергою, гідно оцінило роботу провідних бійцівських клубів нашого міста.
«Цим надзвичайним успіхом ми завдячуємо саме командній роботі. Спортсмени, тренери, місцева влада та спортивні меценати – ми всі маємо діяти як злагоджений механізм. Тільки за таких умов матимемо найвищий результат», – відкриваючи пресконференцію, зауважив голова Волинської обласної федерації, президент клубу бойових мистецтв PRIDE Олександр Кулаков.

«Протягом 2019 спортивного року наші спортсмени пройшли багато етапів відбору, навчально-тренувальних зборів та змагань. До цієї перемоги долучилося дуже багато людей. Дякуємо керівникам обласних федерацій змішаних єдиноборств ММА та бойового самбо за співпрацю», – зазначив головний тренер СК «Воїн» Андрій Зінчук.

«Я здобув цю перемогу завдяки своїм тренерам та батькам! Дякую моїм меценатам за те, що надали можливість взяти участь у такому престижному чемпіонаті», – сказав триразовий чемпіон світу з козацького двобою, чемпіон України з козацького двобою, бойового самбо та змішаних єдиноборств ММА, боєць клубу PRIDE Ілля Сломінський.

Отож, чемпіонами світу з козацького двобою в 2019 році стали спортсмени клубів PRIDE та «Воїн»: Іван Поремчук – у розділах «Борня-3 ММА» та «Греплінг»; Олексій Бондаренко – у розділі «Герць-3 ММА»; Андрій Місюк – у розділах «Борня-3 ММА» та «Греплінг»; Юрій Пасич – у розділі «Борня-3 ММА»; Максим Чайковський – у розділі «Борня-3 ММА»; Станіслав Святченко – в розділі «Борня-2 ММА-SANDA»; Вадим Ковальський – у розділі «Греплінг»; Ілля Сломінський – у розділах «Борня-3 ММА» та «Греплінг»; Лука Шевчук – у розділі «Борня-3 ММА»; Владислав Кесарелі –в розділі «Борня-3 ММА»; Поліна Ковирнова – у розділах «Борня-3 ММА» та «Борня-1 Кікбоксинг»; Волинська федерація козацького двобою та керівництво клубу бойових мистецтв PRIDE висловлюють подяку всім небайдужим людям і спортивним меценатам, які допомогли в організації поїздки на Чемпіонат світу з козацького двобою-2019.

ДОВІДКОВО

Український національний вид спорту козацький двобій – це спорт, в якому вдалося об‘єднати всі найефективніші види бойових мистецтв. Змагання з козацького двобою проходять у розділах «Борня», «Забава» та «Герць», які є аналогами відомих видів спорту – кікбоксинг, ММА, греплінг, карате тощо.

Волинська обласна спортивна федерація Українського національного виду спорту «Козацький Двобій» функціонує вже протягом чотирьох років. За цей час підготовлено трьох майстрів спорту України міжнародного класу, п‘ятьох майстрів спорту України, більш як двадцять кандидатів у майстри спорту України. Спортсмени завоювали не один десяток нагород у змаганнях різного рангу – від чемпіонатів України до світових першостей.

Фото Олександра Дурманенка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 23 Грудня 2019 18:31
МОЛОДЦІ!!!
Спортсмен. Показати IP 24 Грудня 2019 09:40
20 Федерацій,20 чемпіонатів світу,20 одномоментних чемпіонів світу.За розвиток дитячо-юнацького спорту,звичайно-молодці.Кожен десятий різновид єдиноборств створює свій окремий вид,а за ним свою окрему федерацію,а в подальшому свій чемпіонат світу.
Активіст-спортсмен Показати IP 24 Грудня 2019 13:29
Те, що створюються нові федерації і виникають нові види спорту, - це нормальна практика. Час не стоїть на місці. Те ж ММА з‘явилося порівняно недавно. Але тут спортсмени реально виходять і викладаються на повну. А Олімпійські ігри вже перетворилося на шоу-показух
Ё до Активіст-спортсмен Показати IP 24 Грудня 2019 14:41
Зі всім згоден. Але олімпійці то спортсмени, на порядок вищі ніж самоновостворені.
Джек Показати IP 24 Грудня 2019 17:50
Мля......пупи всесвіту

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus