USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.90

Серед звільнених сьогодні з полону РФ – мінімум двоє волинян. Оновлено

31 Січня 2024 18:32
Серед звільнених з полону РФ 207 українців є мінімум двоє військових з Волині. Чоловіків звати Анатолій і Павло, обоє з Рожища.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила працівниця пресслужби Офісу Уповноваженого ВР України з прав людини Валентина Мельник.

Згодом стало відомо, що сьогодні повернули на рідну землю трьох військових з Рожища – братів Анатолія і Павла Романіків та Богдана Озімока. Також серед звільнених під час сьогоднішнього обміну військовополоненими є мешканець Нововолинської громади Микола Гойдало, житель села Будятичі Поромівської громади Віталій Герасимик та Олексій Коваль із Рожищенського району.

Як інформували, 31 січня Україна повернула з російського полону 207 осіб. Додому вдалось повернути і військових, і цивільних людей.

Востаннє обмін військовополоненими відбувся 3 січня — було звільнено 230 українців та українок. Тоді було звільнено чотирьох волинських військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus