USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Серце заради серця – у Луцьку діти продають валентинки, аби допомогти сиротам

10 Лютого 2017 15:58
Мистецьку виставку-розпродаж валентинок презентували в обласній бібліотеці для юнацтва. Свої роботи представили студенти та вихованці мистецьких студій, аби зібрати гроші для сиріт.

Благодійна виставка дитячих робіт «Сердечко до сердечка» розпочала діяти відсьогодні, 10-го лютого.

Як розповідає головний бібліотекар Любов Фрадинська, такий захід проводять уже 5 рік поспіль.
«Свої роботи принесли вихованці мистецьких студій «Соняшник» та «Етно-студія». Долучилися й студенти зі СНУ імені Лесі Українки. Будь-хто може прийти та просто огляну роботи дітей, можливо черпнути для себе якихось ідей. Можна тут і купити валентинки. Всі гроші надішлемо на потреби діток з Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини. Раніше ми уже допомагали діткам, одного разу взуття, кофти їм купували, а торік закупили фарби й студенти розмалювали їхню будівлю», - розповідає Фрадинська.
Зі слів керівника мистецької студій «Соняшник» Лариси Чубай, для багатьох дітей було здивуванням, що не в усіх дітей є мама й тато, тому вони з особливим трепетом підійшли до своїх робіт.

«Ми вже третій рік поспіль долучаємося до цього заходу. Сьогодні принесли близько 30 валентинок. Мої вихованці з трепетом в душі взялися за роботу», - говорить пані Лариса.
Серед тих, хто приніс на виставку свої роботи, був лучанин Олександр Зелінський.

«Ми хочемо діткам, які не мають мами й тата подарувати частинку нашого серця. Я з великим задоволенням робив валентинки», - ділиться враженнями Олександр.
Виставка-продаж триватиме до 14-го лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus