USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сесії облради перетворюють на фарс, - Клімчук

15 Лютого 2013 16:53
Сесія облради не продовжила своєї роботи через те, що у деяких депутатів було таке завдання.

Про це заявив голова Волинської ОДА Борис Клімчук після оголошення перерви у роботі 17-ої сесії Волинської облради VI скликання 15 лютого.

Губернатор Волині не розуміє, для чого депутатам треба було сперечатися щодо послідовності розгляду питань на сесії. Мовляв, усі вони й так є у порядку денному.

Нагадаємо, у роботі сесії облради оголосили перерву без затвердження порядку денного.

Так, за словами Бориса Клімчука, «пересмикування» і «переставляння» питань є лише іграми, які «легко прочитуються». «Те, що відбулося сьогодні, я розумів ще позавчора. Таке завдання оцих хлопців. Але чи потрібно це волинській громаді? Ми ж тут не вершимо політику. Тут немає політики загальноукраїнської. Це лише Волинська обласна рада», - висловився очільник Волинської ОДА.

«Ще трішки часу і з нас будуть сміятися люди. Перетворювати у фарс можна усе, але для чого?», - додав Борис Клімчук.

Він припустив також, що екс-нардепам, які зараз знаходяться у депутатському корпусі Волиньради, сесійна зала обласного представницького органу влади може бути «тісною».

«Я розумію, що вони багато знають, і вміють, і можуть сказати. Але не можуть цього зробити. Вони мають статус депутата лише обласної ради», - зауважив Борис Клімчук.

Так, на думку губернатора, спочатку треба було розглянути питання щодо фінансового звіту про виконання минулорічного бюджету і зміни до нього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Костя Показати IP 15 Лютого 2013 17:15
Роздача доїльних апаратів і мільйонні борги перед селянами за молоко - це не фарс? Гектари землі під власний маєток - це не фарс? Рішення суду, бо неналежний суб'єкт звернення - це не фарс? зміщення з посад "неугодних" - це не фарс? Руйнування освіти та медицини в області - це не фарс? Перелік запитань можна продовжити, але чи варто...
Андрій Показати IP 15 Лютого 2013 17:25
Шановний Борисе Петровичу!Ви так пізно зрозуміли завдання цих хлопців?За те ми-пересічні громадяни вже давно зрозуміли Ваше завдання -Ви і є той дестабілізатор роботи сесії.
Богдан Дівнич Показати IP 16 Лютого 2013 12:40
Нічого на дзеркало...,коли ....крива.Бо головний "фарс"сесій сам пан Клімчук.Розшифровка на очах публіки в сесійній залі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus