USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шахраї обманули одного з керівників Волинської облради?

14 Лютого 2014 12:07
Схема, згідно з якою ошукували людей, досі до кінця не розкрита. З'явилася інформація, що серед обманутих також є один із лідерів Партії регіонів на Волині, перший заступник голови облради Юрій Лобач (на фото).
Інформація стала відомою після того, як слідчий суддя Луцького міськрайонного суду Олег Ющук скасував постанову слідчого Луцького міськвідділу УМВС Волині про закриття кримінального провадження за фактами шахрайства, - повідомляє IA ZIK.

За словами скаржника Сергія Іванова, до нього рік тому зателефонували невідомі. Вони розповіли, що влаштовують закриту вечірку в Києві для спілкування бізнесу та влади. Але за участь у ній треба проплатити вже і одразу – упродовж одного дня. При цьому – без укладання договору та отримання рахунку для сплати.
Мовляв, до чоловіка на мобільний телефонували постійно і ледь не погрожували. Тож він номер спритників додав до "чорного листа". Після цього закрутилася своєрідна карусель. Як виявилося, спритникам вдалося ошукати, нібито, й одного із керівників області та волинського осередку Партії регіонів – першого заступника голови облради Юрія Лобача.

«До мене приїжджав водій одного з обласних чиновників. Прізвище цього чиновника – Лобач. Потім до мене був дзвінок із міського телефону – із приймальні. Коли я зв’язався з секретаркою, вона довела себе ледь не до сліз, але сказала, що до неї телефонували з Києва. Чи то з Кабінету Міністрів, чи то з Апарату Президента. Вона не може контролювати всі дзвінки, а просто переключила на свого керівника», – каже Сергій Іванов.
Дзвінки до волинського підприємця від невідомих припинилися тільки після його попередження, що звернеться до правоохоронців. Тож він звернувся із заявою до стражів закону. У результаті наприкінці травня минулого року слідчий Луцького міськвідділу внутрішніх справ виніс постанову про закриття кримінального провадження.

Сергій Іванов оскаржив цю постанову до суду. Слідчий суддя Луцького міськрайонного суду Олег Ющук таки визнав, що досудове розслідування було неповним та поверхневим.
А тому ухвалив постанову слідчого про закриття справи скасувати, а її скерувати на дорозслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
та, що точно знає Показати IP 14 Лютого 2014 13:36
Лобач без проблем не буває. ще не забулась гулянка в Іваничах. і знову попав.
Всезнайко Показати IP 14 Лютого 2014 14:45
Без Лоха и жизнь плоха...
Зимін Показати IP 14 Лютого 2014 15:56
Можна ще раз йому позвонити ,щоб перевів кошти- думаю що це не робота ромів.
konstantinowih Показати IP 7 Вересня 2014 22:05
Ця історія ще матиме продовження, бо слідство йде...і вже матеріали частково в Києві...Але шансів на розкриття, дякуючи оперативності та професіоналізму слідчих, а також закулісним інтригам та грошовим розкладам, дуже мало...і це найбільш турбує, бо те за що мерзли та гинули на Майданах -коту під хвіст!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus