USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Аби знайти крадений iPhone, волинські міліціонери дзвонять в Росію

4 Грудня 2014 08:00
З-поміж усіх інших крадених телефонів найважче волинським правоохоронцям шукати iPhone. Кажуть, що доводиться дзвонити в Росію, аби мати змогу вийти на слід крадія.

Про це йшлося під час зустрічі представників УМВС України у Волинській області зі студентською молоддю у Луцькому національному технічному університеті сьогодні, 3 грудня.

Як розповіли волинські правоохоронці, коли викрадають мобільний телефон iPhone, необхідно зв’язатися із представником цієї торгової марки, аби розшукати злочинця, а він знаходиться за кордоном - саме в Росії.

Окрім того, виникають труднощі з останніми моделями брендового телефону. «От, коли зникає iPhone 6, а ми хочемо його знайти, то це не так просто зробити, адже їхнє представництво знаходиться в Росії. Ми до них дзвонимо, а ті кажуть: як ми можемо з вами співпрацювати чи давати інформацію про мобільний пристрій, якщо вони ще не ввезені офіційно в країни СНД. Так виходить, що покупляють китайські моделі чи привозять з-за кордону знайомі і як тоді їх знайти?!», - розповів начальник управління карного розшуку УМВС України у Волинській області, полковник міліції Геннадій Єпіфанович.
Тому він закликав усіх дивитися за своїми речами та зауважив, що, для прикладу, в країнах ЄС крадений чи згублений телефон правоохоронці не шукають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
олена Показати IP 4 Грудня 2014 09:12
ДА Ви шановний полковник Геннадій Єпіфанович брехун, Ви діткам брехню прийшли по ухам. Ви в Україні телефон людям віддати неможете . Ваши сотрудники злодії да взяточники. слідчий Березний взяв взятку в крадія телефону, та закрил справу. Да Вас всіх люструвати потрібно да і тільки люструвати!!!!!!!!!!!
правдр до олена Показати IP 4 Грудня 2014 20:03
Тому він закликав усіх дивитися за своїми речами та зауважив, що, для прикладу, в країнах ЄС крадений чи згублений телефон правоохоронці не шукають.- а в нас даже москалям дзвонят, які хороші менти ціни вам немає я підптримаю олену вони безкоштовно даже добрий день ге говорят. А ви олена до прорурора їди нехай сбу слідчим поговорит.
не люблю міліції Показати IP 4 Грудня 2014 09:21
да,да,да......да Ви ніколи їх не віддаєте власникам, Ви не лише откати берете, але й собі ті телефони забираєте. Ідеш по вулиці та бачиш, мент із з/п в 2,0тис.грн. з телефоном за 10,0тис.грн.йде, напевне чесно за з/п купив, цілий рік відкладав
єс Показати IP 4 Грудня 2014 10:38
В краінах єс крадені телефони ще й як шукають. Навіть стоп контроль поліціі на вулиці і перевірка імею вашого телефону. По друге крадений після заяви відразу блокується операторами.
опа Показати IP 4 Грудня 2014 10:53
Прийшов "охфіцер", лапши навішав, перед керівництвом відрапортував, ті галочку поставили і на Київ звіт відправили. А толку!?
Lilia до опа Показати IP 7 Грудня 2014 17:35
Мене завжди дивував інтелект української нації. Який особливо яскраво виражався в ставленні до правоохоронців. Я звичайно не заперечую того, що вони є неідеальними (так, як і все в нашій країні: медицина чи освіта наприклад). Проте, це напевно єдині люди в нашій країні які хоч якимось чином її захищають, як Ви правильно вказали за 2000 грн. Тому, прошу Вас, волиняни, не деморалізуйте українську міліцію, не знаючи всієї правди про них. Ваші судження суб"єктивні і нічим не підкріплені, говоріть лише про те, в чому впевнені! дякую)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus