USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Шиба звернувся до Уповноваженого з прав людини в Україні

17 Вересня 2008 10:50
Міський голова Луцька Богдан Шиба звернувся до Уповноваженого з прав людини в Україні Ніни Карпачової, аби та провела перевірку пікету лучан проти Олександра Кропиви під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс» 11 вересня. Про це міський голова розповів 17 вересня під час прес-конференції, – інформує репортер «Волинських Новин».
Як розповів міський голова, в мерії слідкували за подіями і були свідками неприємного факту минулого четверга, 11 вересня, коли був прямий ефір за участю гендиректора ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» Олександра Кропиви на телеканалі «Аверс». За словами Богдана Шиби, тоді проти мирних громадян, які попередили про пікет, виставили приватну охоронну структуру, представники якої мали зброю.
Тому із цього приводу міський голова звернувся до Уповноваженого з прав людини в Україні Ніни Карпачової, аби здійснили перевірку. «Я свідомий, що особливих змін не станеться, тому що таке відбувається по всій Україні», – зазначив Богдан Шиба.
Довідково:
11 вересня гендиректор ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» Олександр Кропива провів прес-конференцію в прямому ефірі на телеканалі «Аверс». Тоді під стінами було організовано пікет приміщення телекомпанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 17 Вересня 2008 11:16
Є пропозиція, щоб Шиба ще звернувся до головного стоматолога країни перевірити наявність карієсу у Кропиви, до головного окуліста країни перевірити зір Кропиви і т.д. Єдине до кого Шиба звертатися не буде, то це до головного проктолога країни. З обовязками проктолога Шиба залюбки справиться сам. Успіхів вам, наш ну дуже вже дорогий мере.
Анонім Показати IP 17 Вересня 2008 12:21
...а найпринциповішим буде звернення до Головного психіатра, не щодо Кропиви звичайно ж
Лихий Показати IP 17 Вересня 2008 13:10
Та хоть до чорта хай звертається - головне що робить щось, щоб добитись від Кропиви воду.
Вибивала Показати IP 17 Вересня 2008 13:39
Лихому. Від Кропиви води добитись легко - нехай поверне йому законний борг, який зараз виконавча служба потихеньку з Луцьктепло вибиває на користь Кропиви.
Лучанин Показати IP 17 Вересня 2008 15:34
Шибі ще залишилося звернутися до папи Римського. Шиза косить міську раду! Розбігнайтеся і не ганьбіться, бездарі!
Анонім Показати IP 17 Вересня 2008 15:43
А Величку - капець! Шо то він озброєних гавриків на людей мирних натравлює?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus