USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Скандальний екснамісник лаври Паша Мерседес зліг з інфарктом

15 Серпня 2023 16:11
Адвокат колишнього намісника Києво-Печерської лаври Павла Лебедя (також відомого як Паша Мерседес) повідомив, що у того стався гострий інфаркт міокарда.

Про це пише УНІАН.

«За офіційною інформацією від закладу охорони здоровʼя, митрополиту Павлу поставлено діагноз гострий інфаркт міокарда», – написав захисник Михайло Чекман.

Як повідомляли, 14 серпня митрополита госпіталізували та прооперували.

Тиждень тому він вийшов із слідчого ізолятора за 33,3 млн грн застави, які для нього зібрали прихожани. Перед цим Солом’янський районний суд міста Києва змінив йому запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на тримання під вартою. Минулого місяця СБУ повідомила Лебедю про підозру за двома кримінальними статтями.

Йдеться про порушення рівноправності громадян залежно від їх релігійних переконань вчинене службовою особою повторно і виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Здоровий глузд Показати IP 15 Серпня 2023 16:18
Винні погреба для Паші виходять боком.....тобто інфарктом. Діабет в нього. Навіщо сотні пляшок вина тримав в своїй резиденції в Лаврі ?
123 Показати IP 15 Серпня 2023 21:41
Дістали ви вже своїм блатним *базаром*. *Паша Мерседес* під під'їздом коноплю курить, а Ви пишите про главу УПЦ митрополита Павла
Анонім Показати IP 16 Серпня 2023 09:47
глава УПЦ Онуфрій. А Єпіфаній на таврії певно їздить? теж машинки має класу найвищого .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus