USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

КовельEnergy: Схід приїхав на волиський фест

5 Липня 2014 17:30
Який може бути фестиваль, коли в країні війна, коли Схід - в крові, а люди - в небезпеці, - так говорили волиняни, коли ЗМІ вперше анонсували фестиваль КовельEnergy. Свято приурочили до дня міста залізничників.

Проте що б не говорили противники заходу, але той самий Схід приїхав на це свято до Ковеля. Так, гостей із Харкова було неймовірно приємно зустріти на стадіоні «Локомотив», де наразі триває дійство.

- Дійсно, з Харкова?
- Так.. Приїхали на фест!, - гарною українською заговорили східняки - в українському одязі та дівчинка в віночку. Ба, в руках у них були і прапори.


Нагадаємо, гурти Воплі Відоплясова, От Вінта, Антитіла, Los Colorados, Ворст, Тартак, See More, Дзвони Сонця - музичні гості фестивалю.

Окрім того, стадіон, який, кажуть у Ковелі, не прибирали 10 років, гарненько таки причепурили до свята.

Подейкують, з території вивезли 20 великих вантажівок зі сміттям, гілляччям та різноманітними відходами. Отакий от приємний бонус, - радіють містяни.

До слова, «Локомотив» знаходиться просто таки в центрі, біля автостанції - дістатися не проблема. Ковельчани з радістю покажуть дорогу.


За станом на 16:30 людей ще небагато. Організатори кажуть, ковельчани сходяться після 17:00.
Вистачає тут і правоохоронців. Зі слів представників МВС, на фест задіяли 20 міліціонерів. Це вже не говорячи про охорону.

«Бажаю дня без інцидентів», - покидаю «острівок», де згрупувалися міліціянти.


У день заходу вартість вхідного квитка становить 100 гривень.
До слова, частину коштів, зібраних під час фесту, передадуть на потреби української армії.
А от цей міліціонер (підслухала - каюсь) домовляється з кимось про вхід "по блату". "Все домовлено, приходь вже на Локомотив", - каже охоронець порядку.


Тішать чи не три намети, де продають медовуху - кажуть, власного виробництва. Пляшка - 50 гривень. Не вдається відійти, не продегустувавши кожного напою =)


Але не всі такі доброзичливі на фесті - праворуч сцени - вже три години від початку заходу під парасольками пустують столики з лавками-диванами. Однак два охоронці вірно охороняють їх «безпеку». Сідати тут не можна. Дядьки, щоправда, так і не змогли пояснити, для кого бережуть «злачні» місця.

За станом на 17 годину на сцені фестивалю вже виступили два гурти - ковельчани, які зі слів ведучих - Вікторії Жуковської та М`ячика - приїхали маршруткою, або навіть дійшли пішки, See More, та рівняни Ворст.


Чекаємо наступних гостей ;) Всім гарного вихідного!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
кара Показати IP 6 Липня 2014 10:14
пір під час чуми , ***** хто приїхав і хто прийшов.
з луцька до кара Показати IP 6 Липня 2014 13:21
Життя не стоїть на місці - будемо працювати, будемо веселитись і буде в нас все добре - на зло всім ворогам!!! Слава Україні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus