USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Скільки айфонів ви роздали бабусям?» - голова ОДА до керівника департаменту агропромрозвитку

26 Березня 2018 11:40
Інформувати селян про дотації для виробників молока не лише через веб-сайт, який можна переглядати на айфоні, закликав голова Волинської ОДА Олександр Савченко директора департаменту агропромислового розвитку ОДА.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 26 березня.

У доповіді керівника департаменту агропромислового розвитку Юрія Горбенка йшлося про роботу з заготівельниками молока, які готові сприяти в наданні холодильних установок. Йшлося також про програму з компенсації коштів на будівництво доїльних залів, молокопроводів тощо. Голів РДА та сільських голів закликають посприяти населенню в підготовці документів, необхідних на отримання дотації. Першу заявку на дотацію сільгоспвиробники повинні надати вже до 1 квітня. Друге подання документів відбуватиметься 1 вересня.


Голова ОДА зазначив, що його цікавить механізм контролю за збором молока, інформування усіх категорій населення, особливо бабусь, про дотації.

Юрій Горбенко повідомив, що департамент постійно інформує про це через свій веб-сайт.

«Скільки айфонів ви роздали бабусям? Хто буде читати ваш сайт?» - різко звернувся до очільника департаменту агропромислового розвитку голова ОДА.

Своєю чергою, Юрій Горбенко назвав сайт рупором для структур влади районів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Петро Показати IP 26 Березня 2018 12:20
Нехай трохи піднімуть свої за?ниці та займуться роботою ті міністри Волині
Пгрпрій Показати IP 26 Березня 2018 12:46
Що можна хотіти від начальника управління в управлінні якого немає державної части в агросектор, все давно приватне і приватник сам собі начальник. Де на волині є державний "колгосп" щоб він міг звітувати про йогог роботу, а так він просто розказує, що ми працюємо, віємо, збираємо і оперує тими цифрами, які аграрії йому дають, часом з потолка, аби відмахалися, з ввічливості.
Він до Пгрпрій Показати IP 26 Березня 2018 15:14
Забули сказати , що він причетний до розподілу держдотацій по сільському господарстві, це десятки мільйонів
Так до Він Показати IP 26 Березня 2018 20:16
Особливо помітно перед святами як діляться кошти тих дотацій і кредитів між виробниками, несуть вдячні пакунки та квіти....ох несуть
Кіт Показати IP 26 Березня 2018 13:36
Того паразита давно треба виперти і розігнати те нікому не потрібне управління, економічний підрозділ сам впорається з статданими або статуправління.
так до Кіт Показати IP 26 Березня 2018 20:17
Трутень, та щей з командою!!
Учотчик Показати IP 26 Березня 2018 13:43
Ми нє сєєм, нє пашем, нє строім, ми гордімся общєствєнним строєм ! А чого ! Нормально. Внести зміни і доповнення до "Положення про департамент...", зокрема, забезпечення айфонами-смартфонами жителів сільської місцевості, які утримують корів. А тим, шо утримують бичків - хвости крутити .
Експерт Показати IP 27 Березня 2018 10:03
Дотаційні програми важко доступні і зверхні через те, що вони обслуговуються через державні совдеповскі банки. Низький рівень інтелекту працівників банку, купа паперової біганини, довідки про довідки та ін. Неправильний механізм! Не враховано недоліки!! Недоступність! Про які дотації ви мелете??
селянин Показати IP 27 Березня 2018 14:11
Великі с/г підприємства дотації отримують на техніку, пальне, отримання корів, молодняка,а от дрібні фермери і просто люди, які тримають три і більше корів і мають трохи землі неотимують нічого. Як проста людина неотримуючи ніяких дотацій може змагатися з великим с/г підприємством.
я Показати IP 27 Березня 2018 14:24
Поки дійде інформація що до простих жителів села, які мають три і більше корів що є дотація то вже і грошей немає. Держава виділяє і озвучує по телебаченню певну суму що виділено на дотації для отримання корів і молодняка, область зменшує, район також, а поки дійде до простих людей отримувати немеє що.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus