USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Скутер врізався в іномарку

1 Липня 2010 10:03
Останнього дня червня на автошляхах Волині трапилося півтисячі порушень правил дорожнього руху – автоінспектори зупинили за перевищення швидкості 112 водіїв, іще 40 шоферів затримали в стані алкогольного сп’яніння.

Про це інформує прес-служба обласного управління ДАІ.

У Ковелі 30 червня близько 19-ї години на перехресті вулиць водій моторолера «Худ-Варн» Андрій не дотримався безпечної швидкості руху. Мопедист на швидкості зіткнувся іномаркою «Форд-Оріон», яка повертала на перехресті.

Унаслідок аварії пасажир моторолера 15-річний Вадим із Ковеля отримав тілесні ушкодження.

Того ж дня патрульні ДАІ зупинили на автотрасі поблизу Ковеля іномарку «Міцубісі», якою керував 28-річний громадянин Польщі.

Під час перевірки документів на автомобіль інспектори ДАІ з’ясували, що водій немає техпаспорту та паперів на керування і страхування машини.

Автомобіль затримано та доставлено на штраф-майданчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus