USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Слуга народу» Іванісов сидів у тюрмі за зґвалтування неповнолітньої, – поліція

19 Листопада 2019 18:31
Народний депутат України з фракції «Слуга народу» Роман Іванісов справді відбував за рішенням суду покарання у вигляді позбавлення волі за зґвалтування неповнолітньої. Цю інформацію УНН підтвердили у правоохоронних органах.

Іванісов був затриманий 14 вересня 1995 року Куйбишевським райвідділом міліції Запорізької області за ст. 117 ч. 3 (зґвалтування неповнолітньої), і ст. 118 ч. 2 (зґвалтування неповнолітньої неприродним чином) Кримінального кодексу України, який діяв на той час.

22 вересня його відправили до СІЗО, але через три дні відпустили за рішенням суду. Однак, 25 жовтня 1995 року міліція затримала повторно Іванісова. За інформацією джерела у правоохоронних органах, 21 березня 1996 року Іванісов був засуджений до 3 років 6 місяців позбавлення волі, з яких відбув 2 роки 6 місяців виправно-трудових колоній загального режиму.

Сам народний депутат Іванісов ці факти заперечує та навіть розмістив на своїй сторінці у Facebook фото-копію довідки про відсутність судимості.

Раніше народний депутат VIII скликання Ігор Мосійчук написав у своєму Telegram-каналі, що нардеп від «Слуги народу» Роман Іванісов був засуджений за зґвалтування неповнолітньої.

«Народний депутат від «Слуги Народу», обраний по 153 в/о (м. Рівне, Рівненський р-н), Роман Іванісов у 90-х був засуджений і відбував покарання за зґвалтування неповнолітньої!» – написав Мосійчук.

Коментуючи цю інформацію голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, якщо з’ясується, що нардеп від «Слуги народу» Роман Іванісов дійсно був засуджений за зґвалтування неповнолітньої, то це питання буде винесене на розгляд фракції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Оглядач Показати IP 19 Листопада 2019 18:45
Якщо громадянин Іванісов і дйсно скоїв злочин у 1995 році та відбув визначене судом покарання, то на сьогодні його судимість вважається погашеною. Тобто він вважається особою, яка не притягалася до кримінальної відповідальності. А те, що він може залишатися моральним уродом, - нічого не означає, оскільки таких переважна більшість із числа членів його фракції, інших народних депутатів та українських посадових осіб у цілому.
123 до Оглядач Показати IP 19 Листопада 2019 19:20
Та що там ,в Україні можна з трьома судимостями стати президентом , а ви вчепились до людини з однією і тільки депутата , до президента ще зможе назбирати !
небайдужий до Оглядач Показати IP 19 Листопада 2019 22:19
Тут нема нічого дивного що він став депутатом!В нашій країні можливо ВСЕ-навіть з трьома судимостями стати президентом України!То що про депутата говорити!Ми живемо в країні чудес!
123 Показати IP 19 Листопада 2019 19:50
Фьодирич шапки теж знімав, то теж к..ні..
Лучанин Показати IP 19 Листопада 2019 21:01
Ляшк0 колись хотів хлопчика з Криму вивезти за кордон.. І шо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus