USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Смерть була миттєва». У Грузії загинув український альпініст

5 Липня 2021 21:07
Через місяць після загибелі української альпіністки Яни Кривошеї, у Грузії помер інший альпініст – Анатолій Мрачковський.

Про це повідомили в київській Федерації альпінізму і скелелазіння, інформує Сьогодні.

2 липня під час сходження з підкореної напередодні кавказької вершини Тетнульд у грузинській Сванетії чоловік зірвався зі снігового схилу на висоті 3,4 км. Через 4 години його вертольотом доставили до місцевої лікарні, проте лікарі лише констатували його смерть.

Сходження проходило на навчально-тренувальних зборах, організованих Федерацією альпінізму і скелелазіння міста Києва. Тепер організація докладає зусиль для якомога швидшого транспортування тіла до України, організовано збір коштів для родичів.

«2 липня вже повертались з останньої вершини донизу, завершуючи похід. Команда спустилась до висоти 3700, і на більш-менш уже нескладній ділянці зняла страховки, і кожен вже йшов самостійно. Це була кам’яниста і засніжена місцевість. В якийсь момент тато послизнувся і впав зі схилу в ущелину гори. Смерть була миттєва», – пише дочка загиблого Ілона Мрачковська у Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus