USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сніг розтрощив машину. ФОТО

21 Лютого 2010 11:20

У Луцьку - чергова жертва \"сходження лавин\": учора, 20 лютого в центрі Луцька снігова брила впала на дах легкового автомобіля Лада Самара, потрощила лобове скло та погнула дах.  
Снігова брила впала з даху однієї з п’ятиповерхівок на вулиці Винниченка. Господар авто припаркував свою машину біля під’їзду, приблизно за два метри від стіни будинку. Сусіди автовласника кажуть, що сніг падав на машину протягом дня, проте той не перемістив автівку.


Декілька разів за ніч через падіння снігу в машині \"Лада-Самара\" спрацьовувала сигналізація.
 
Нагадаємо, це не перший випадок за останні кілька дняв, коли після настання відлиги через падіння з дахів бриг мокрого снігу і льоду стаждають люди і нищиться майно. Так, у п’ятницю, 19 лютого  брила снігу знесла вивіску \"Укртелекому\" на вулиці Лесі Українки у Луцьку. А днем раніше сніг, що впав з будинку, покалічив 11-річного хлопчика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 21 Лютого 2010 12:22
тепер Жек нехай заплатить за ремонт...може тоді шевелитись будуть, або нехай закриваються...
синоптик Показати IP 21 Лютого 2010 17:05
Хай лох машину не ставить там де не треба.Жек не може за кожною сосулькою вгледіти.Жек краще хай дороги і тротуари розгребе від снігу,бо Луцьк точно скоро попливе.
Вікінг Показати IP 21 Лютого 2010 17:46
Від них дочекаєся. Треба ще десяток судів виграти.
DJ Коля Показати IP 21 Лютого 2010 21:41
а при чому тут жек? Якщо місце де стояла машина не є парковкою то ніякий жек за це відповідальності е несе. Ще й припркувався майже в самому підїзді... Сам винувтий, паркувтись треба нормально
Солдат Джейн Показати IP 22 Лютого 2010 10:30
Водій, звичайно, сам винен. Але те місце, де він паркувався - це взагаліто в цьому дворі тротуар для перехожих. Уявіть собі, що зробив би сніг з головою людини, якщо сила удару розтрощила скло і так ввігнула дах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus