USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Снігопади забрали життя понад 30 людей у США

25 Січня 2016 17:02
Більше 30 людей загинули через сильні снігопади та хуртовини, що вдарили по східній частині Сполучених Штатів. Про це повідомляє Громадське телебачення з посиланням на ABCNews.

Головними причинами смерті місцева влада назвала автомобільні аварії, отруєння чадним газом і серцеві напади під час прибирання снігу.

В той же час, у Нью-Йорку та інших містах США почали скасовувати обмеження на рух транспорту, викликані сніговою бурею на східному узбережжі. Мости і тунелі Нью-Йорка відкрили для проїзду, громадський транспорт також поступово відновлює роботу. Втім обмеження на авіаперельоти залишаються.



ЧИТАТИ ТАКОЖ: США ВИДІЛЯТЬ УКРАЇНІ ПОНАД $ 650 МІЛЬЙОНІВ

За останні дні у східній частині країни випало більше 90 сантиметрів снігу. Влада закликала людей залишатися вдома.

Раніше, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що снігова буря «Джонас» накрила США, яка забрала життя 10 осіб, довелося скасувати тисячі авіарейсів. Метеорологи вже назвали її одним з найсильніших в історії країни снігопадів. Останній раз шторм подібної сили у США зафіксували у 1922 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 25 Січня 2016 17:43
В нас грип забрав життя вже понад 60 людей і нічого не робиться. Я вже мовчу за інших загиблих. Давайте будемо дружньо помирати і за американцями плакати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus