USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сьогодні на Волині з 12 години відключатимуть електроенергію. Графіки

7 Січня 2023 11:21
7 січня НЕК «Укренерго» встановлено ліміт споживання електричної енергії на території Волинської області до 24:00.

З 12:00 волинян просять орієнтуватись на графіки погодинного відключення, повідомили у «Волиньобленерго».

Ознайомитись із графіками можна за посиланням https://cutt.ly/u2mlX9w

Як зазначається, «Волиньобленерго» прикладає максимум зусиль, аби у цей день не застосовувати графіків погодинного відключення. Однак зниження температури навколишнього середовища та надмірне споживання електроенергії може привести до перевищення доведених НЕК «Укренерго» лімітів на область.

Підприємства Волині та волиняни можуть допомогти енергетикам, обмеживши власне споживання електроенергії у цей святковий день.

Також волинян закликають пам’ятати про необхідність раціонального використання електроприладів, адже в українській енергосистемі зберігається дефіцит потужності через пошкодження ключових об‘єктів магістральних мереж на території України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus