USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сьогодні в Луцьку пікетуватимуть міліцію

26 Грудня 2013 09:06
СТОП - кривавій війні! Саме із таким лозунгом у четвер, 26 грудня, вийдуть лучани та гості міста на захист побитої журналістки Тетяни Чорновол.

Зі слів Тетяни Чорновол, вона повертала до себе в село Гора, коли помітила за собою стеження. Вона різко повернула назад до Борисполя. Але машина почала її притискати. Після чого її машину кілька разів ударили кузовом. Вона зупинилася. З машини вибігли двоє, розбили скло. Вона вискочила з машини і спробувала втекти. Її наздогнали і били. Били двоє чоловіків. У результаті в Тетяни струс мозку, забої та гематоми по всьому тілу.

До того ж в активіста «Дорожнього контролю» Володимира Моралова стріляли, порізали харківського активіста Євромайдану Дмитра Пилипця і правоохоронці побили у Києві Павла Мазуренка через Майдан, в результаті чого за кілька днів він помер від травм.

Тож активісти луцького Єромайдану пікетуватимуть УМВС у Волинській області, виступивши на захист журналістів, зокрема Тетяни Чорновол, та усіх активістів Євромайдану, які фізично постраждали від правоохоронців та, так званих, тітушок.

Активісти пікетуватимуть обласну міліцію з вимогами відставки Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка, покаранням усіх винних в побитті активістів, чесного і добросовісного розслідування, а також забезпечення захисту громадян й активістів Євромайдану, що є прямим обов’язком правоохоронних органів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
відповідь Показати IP 26 Грудня 2013 10:27
Активісти дорожнього контролю знахабніли. На відео є сюжет, як "активіст" (читай "чмо") Дюндзя у відповідь на цілком коректну мову інспектора ДАІ плює йому в обличчя. Не захищаю окремих міліціонерів - серед них чимало нечисті, але таке робити неприпустимо.
коментатор Показати IP 26 Грудня 2013 10:32
без громадського контролю ми були б повній ж..пі, тому їх, а відповідно і себе потрібно захистити
відповідь 1 Показати IP 26 Грудня 2013 10:40
Потрібно поважати себе і опонента, на якому б щаблі розумового розвитку він не стояв. Потрібно поважати в собі людину. Знаєте, скільки разів на день хочеться плюнути на начальство, на роботу і т.п. Але ж не плюю.
УМДПЛ Показати IP 26 Грудня 2013 11:24
Дорожній контроль це крик діші всіх водіїв, на часом знахабніло - здирницькі дії працівників ДАІ, тому відсутність контролю громадянського суспільства, за діями правоохороннимх органів, в частині дотримання прав людини, і стало наслідком розправи над мирними демонстрантами в Києві.
Беркут Показати IP 26 Грудня 2013 11:38
Не советую. Очень даже не советую испытывать терпение сотрудников органов правопорядка. За последнее десятилетия нам приходится работать в атмосфере всеобщей травли. Терпение имеет свои границы. Разгул «Майдана» может стать рубежом. Толпа-всегда толпа. Во главе стада баранов всегда идут козлы. Это общее правило. Сегодня налицо попытка государственного переворота. Это факт. Но «переворотчик», прийдя к власти отлично понимает, что переворот удался потому, что органы правопорядка не справились со своей задачей. Первое, что делают захватив власть-укрепляют репрессивный механизм. Вспомните Луценко. Я видел его в первые дни в должности министра. Банальный трус который окружил себя телохранителями. Разгулялся он потом, когда вошел во вкус власти. При переворотах меняется верхушка-основной костяк всегда остается. Эти правила без исклячений. Почитайте Маккиавелли. Обижать, унижать всех сотрудников правоохранительных органов глупо, недальновидно. Несколько цифр- Общая численность Министерства внутренних дел Украины (за исключением численности внутренних войск МВД) - 324 400 чел. Внутренние войска Украины -подчиненные министерству внутренних дел Украины. Численность — 33300 человек. Итого –более 350 тысяч. Не считая ветеранов и отставников-еще не менее полумиллиона. Стоит ли ипытывать наше терпение? Информационная война «Майдана» или о чем молчат чеСные СМИ? Никто, якобы "не видел" как 18 летнего солдатика - срочника распяли на решетке на воротах в арке на входе в один из двориков. Но я видел. "Честные" журналюди не показывали как водила автобуса не стал ехать по демонстрантам, когда его заблокировали, и остановил автобус. Фашисты разорвали этот автобус, там был десяток беркутов. Парням под бронежилеты, под голени-наколенники засовывали взрывпакеты, а мы двадцать минут не могли к ним прорваться. Никто не показывал поломанные руки и ноги, сотни пробитых шлемов и обгорелых тел в ожоговых отделениях по всей Киевской области. Постоянные огнестрелы. А один парень на Кабмине 24 числа стоял рядом со мной, потом после очередной волны сполз на колени. Мы думали, подвел противогаз, и он потерял сознание. Но когда его вытащили за строй, сняли шлем и противогаз, под воротником у него торчало шило в горле. У этих ребят нет матерей? Они не люди? Они на службе государства. Вашего, бл...ского государства. Его создали пиндосы политики -западенцы. Вы придете к власти. И что? Мы Вас защищать не будем. Любая власть это сила. У Вас ее нет. Наемники из НацАльянса охранять беспредел не будут. "Сеющий ветер...." Будет хуже. Намного хуже. Фашисты-западенцы уже подвели страну к гражданской войне. Фактически она уже идет. Будем рвать сволочню зубами.
петро Показати IP 26 Грудня 2013 11:47
коментар було видалено
БОГДАН Показати IP 26 Грудня 2013 15:30
Повністю підтримую відгук Беркута . Мене теж коробить та обурює однобока ,упереджена, брехлива робота низки провідних українських телеканалів,які тенденційно висвітлюють новини, пов*язані із протестними акціями в Києві та Майдані зокрема.,замовчують факти протипраної ,часто злочинної діяльность екстремістськи налаштованих його учасників.Пояснення у мене просте-олігархи,які контролюють телеканали, заграють із опозицією,намагаються дорватись до влади,послабивши владу президента.Що стосується побиття Т. Чорновіл.Думаю,опозиція не виграє від істерії навколо побиття скандальної журналістки.Винні у побитті відомі,двоє з них затримані і змушені будуть надати правдиві покази Не думаю ,що Т.Чорновіл побили як журналістк,у зв*язку з її професійною діяльністю,скоріше всього виник із якихось причин дорожній конфлікт.Головне-злочинці затримані і це велике ВЕЗІННЯ для влади.Інакше,інсінуаціям,різного роду домислам та обвинуваченням на адресу влади кінця-краю не було б.Яценюк,не дочекавшись результатів розслідування,вже обвинуватив ряд високопосадовців,що ценіби то вони найняли бандитів для розправи з журналісткою.
МАКС Показати IP 27 Грудня 2013 09:37
Беркут на 1000% правий. В будь-якій державі, якою б вона цивілізованою, демократичною, гіманною і доброю до своїх громадян не була, знайдеться жменя людей, які будуть незадоволені політикою. Згадайте країни Близького Сходу - безкощтовий бензин, відсутність квартплати і т.д. Так само і у нас - жменя озлоблених політиків рветься до влади, бо їм коле в очі награбоване Яником і Ко, а вони відсунуті від корита. Правдами і неправдами вони гонять на майдани людей під приводом відмови від вступу в Євросоюз. Ті люди не читали Угоди про Євроасоціацію, вийщли лише для того, щоб заробити грошей на прожиття. Якби прочитали і обдумали - можливо, вони там би не стояли. А працівників правоохоронних органів принижувати не варто - якщо у вас щось вкрадуть, чи чоловік-лигар ганяє кругом хати жінку - ви телефонуєте не на майдан, а у міліцію. І не їхня вина, що, згідно нашого чинного законодавства, прийнятого нашими депутатами, обраними нами ж самими, не завжди вони можуть вам допомогти.
Лучанин Показати IP 27 Грудня 2013 16:04
То вони вимагають відставки Захарченка, а то ідуть до Захарченка щоб він шукав і розібрався з тими хто побив цю журналістку. Так якщо ви хочете його відставки то чого ви до нього йдете? Відносно журналістів, то як людину мені її шкода, а як журналістку... Можливо ще і є десь журналісти, але їх лише одиниці і практично їх неможливо побачити чи почути. Те що виробляють зараз журналюги журналістикою незвати взагалі неможливо. Вони краще всіх розбираються в економіці, в політиці, кожного можуть повчити як керувати державою, областю, містом тощо. Вже навіть, та практично завжди, взяли на себе обов'язки суддів. Хто дає їм право розповідати всім про приватне життя людей, осуджувати їх? Це низько і аморально! Я хочу від журналістів чути факти, а не висновки які вони роблять. Мені не треба нав'язувати будь-яку думку - я сам можу розрізнити що таке добре, а що пагано! Кожна людина колись має відповідати за свої вчинки...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus