USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сьогодні на луцькому радіо звучатимуть літературні твори у виконанні волинян

14 Січня 2013 12:25
Тричі вдень на радіо «Луцьк» слухачі зможуть прослухати літературні твори у виконанні відомих волинян.

Про це інформують організатори.

Проект «Почувайся європейцем-розмовляй українською!» реалізується з метою популяризації Українського Слова Волинською обласною молодіжною громадською організацією «Центр Ефективної Комунікації» та радіо «Луцьк» Волинської ОДТРК.

У рамках проекту записали до 300 аудіозаписів літературних творів у виконанні відомих волинян з різних сфер нашого життя це – артисти театру, музиканти, хореографи, журналісти, громадські діячі, депутати, науковці тощо.

Згодом записи поезії, обіцяють організатори, можна буде послухати і на диску. На сьогоднішній день записи можна послухати на хвилі радіостанції «Луцьк» о 7.50, 11.50 і 19.55.

Для підтримки проекту також створені групи у соціальних мережах, де можна дізнатись інформацію про усіх учасників, прослухати записи, які уже прозвучали в ефірі, почерпнути іншу цікаву інформацію про українську мову, традиції, письменників, митців тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus