USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

СПА-відпочинок в Карпатах: повноцінне відновлення сил у відпустці*

27 Серпня 2021 11:31
Карпати – чудове місце для СПА-відпустки. Тут можна пройти повноцінний оздоровчий курс, покращити фігуру та просто відпочити від спекотного й гамірного міста. Водночас така подорож буде бюджетною, особливо в порівнянні з європейськими курортами. Крайніми роками все більше людей замість гарячих пляжів обирають прохолоду гірських лісів.

Що пропонують карпатські готелі та курорти?

Аби СПА відпочинок в Карпатах виправдав ваші сподівання, варто заздалегідь визначитися з власними запитами. На першому місці можуть бути: турбота про красу та молодість, відновлення після травм/операцій, лікування хронічних захворювань тощо. Також СПА може стати приємним бонусом до звичайної відпустки.
Одразу зазначимо, що саме лише перебування у горах значно покращує самопочуття. Кришталево чисте повітря, баланс тепла та вологості, насичений аромат смерек – усе це сприяє поновленню психологічної рівноваги, кисневому насиченню крові, очищенню легень. Перед бронюванням номера ви можете дізнатися, які додаткові послуги у сфері СПА пропонує готель.

Наприклад, на сторінці https://starapravda.com.ua/ наведено типовий список сервісів, що допоможуть зробити ваш відпочинок більш насиченим:

Басейн з підігрівом – плавання вважається одним з найкращих видів фізичної активності. Воно дозволяє привести м’язи та серцево-судинну систему в тонус без суттєвого навантаження суглобів. У відкритому басейні з підігрівом, де завжди зберігається температура +29 градусів, можна плавати та одночасно милуватися мальовничими карпатськими пейзажами.

Джакузі – хочете ще більше задоволення від водних процедур? Тоді сміливо обирайте релакс з бульбашками! Джакузі з приголомшливим краєвидом допоможе розслабитися якнайкраще, особливо, якщо є з ким розділити цей надзвичайний момент.

Сауна, лазня на дровах – найкращий варіант для тих, хто бажає відчути себе «заново народженим». Теплові процедури чудово освіжають, надають легкості, сприяють нормалізації обміну речовин. Старанно вивірені рівні вологості та нагріву дозволяють насолоджуватися парною без шкоди для здоров’я.

Професійний масаж – особливо актуальна послуга для людей, які працюють фізично або багато часу проводять у сидячому положенні. Лікувальний масаж дозволяє зняти м’язові спазми спини, шиї, попереку, покращити самопочуття при проблемах з опорно-руховим апаратом. Розслаблюючі процедури повертають гарний настрій та здоровий сон.

Процедури для краси та молодості – серед них антицелюлітний догляд та масаж для обличчя. Додатково можна замовити пілінг, маску, обгортання. Вони роблять шкіру гладенькою, сприяють збереженню молодості, наповнюють кожну клітинку тіла життєвою енергією.

Якщо ви бажаєте повноцінного оздоровлення, варто обирати санаторій. У Карпатах великий вибір таких закладів, оскільки ця місцина – справжня оаза мінеральних вод. В українських горах є понад 800 цілющих джерел усіх типів. Місцеві санаторії пропонують низку готових оздоровчих програм для людей з будь-якими хворобами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus