USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Співак з Волині YAKTAK став співавтором нового треку українського співака BALSAM

20 Листопада 2023 09:16
Український співак BALSAM представляє свою нову роботу – «Квітка», співавтором якої став популярний співак з Волині YAKTAK.

«Квітка» – це пісня, що розповідає про почуття холоду, яке охоплює головного героя перед очікуваною розлукою. У віршах згадуються природні образи, такі як осінній вітер, який зриває пелюстки. Вони символізують непередбачуваність та непостійність життя. Незважаючи на цю невизначеність, у композиції є сяйво надії та світла – це таємнича квітка, яка проросла серед бетону. Цей образ стає символом могутності та сили любові, яка не знає меж. Квітка, яка виросла у важких умовах, свідчить про те, що навіть в найтемніші моменти життя може проростати надзвичайна краса.

Читати ще: «Євробачення-2024»: співак з Волині Yaktak – у десятці фіналістів

«Квітка» – це пісня про те, що ніщо в житті не вічне. Передчуття розлуки завжди холодить, але потрібно мати надію і віру в те, що любов, як маяк, може провести тебе крізь невідомість туди, де твоє серце ще ніколи не бувало», – коментує свій новий трек BALSAM.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Листопада 2023 10:13
Ну і назви тих співаків! Геть вже Україну забули.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus