USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Спорт повертається: на луцькому «Авангарді» тренуються легкоатлети

23 Червня 2020 12:09
На луцькому «Авангарді» знову вирує спортивне життя. Серед тих спортсменів, які нині мають право повноцінно тренуватися, – і українські легкоатлети, які посилено надолужують втрачене.

Щодня на бігові доріжки спортивної арени повертаються до тренувань представники королеви спорту – легкої атлетики. Серед них – волинський спринтер Ерік Костриця, який на початку року став переможцем чемпіонату України в приміщенні на дистанції 60 метрів.

«Після карантину ми нарешті вийшли на стадіон, тепер тренуємося на доріжках. Чекаємо наступних стартів… У серпні уже можуть бути змагання, ми потроху готуємося», – розповідає чемпіон України з бігу.

Крім волинських спортсменів, вже традиційно на зборах у Луцьку й гості з інших областей. Серед таких – Данило Гузь із Полтавської області. Він готується підкорювати нові вершини на дистанціях 400 метрів та 400 метрів з бар’єрами. Спортсмен зізнається: після карантину тренуватися важче, тому форму відновлює поступово, докладаючи неабияких зусиль.
Альона та Анна Даценки також поступово розганяються після карантину. Самі ж спортсменки не так давно переїхали до Луцька, де тренуються у тренерів Олега та Олени Вегнерів. Розповідають, що раніше у рідному Кривому Розі не думали, що настільки захопляться королевою спорту. Спершу легка атлетика була їхнім хобі, однак життя так склалося, що тепер без спорту ніяк. Дівчата наголошують, що легка атлетика – дуже гарний і видовищний вид спорту, а їхня мета – потрапити на Олімпійські ігри.

Читати ще: У Луцьку презентували оновлений «Авангард»

Тренери обережно ставляться до навантажень для своїх підопічних після довгої перерви без повноцінних тренувань. Хоча відзначають, що атлетам потрібно якнайшвидше повернутися до офіційних змагань і сподіваються, що у серпні в Луцьку відбудеться чемпіонат України.

А от уже в липні в Луцьку може відбутися відкритий чемпіонат Волинської області з легкої атлетики. Ці старти стануть першими для спортсменів за чотири місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus