USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

«Спортсмен має бути розумнішим за штангу», - луцький «качок» закликав до читання

16 Лютого 2018 08:00
Заслужений тренер України з пауерліфтингу, тренер команди «Volyn Strength» Олег Хом’як написав рецензію та закликав спортсменів читати книги, мовляв, на одному спортзалі світ не сходиться.

На своїй сторінці у Facebook Олег Хом’як опублікував такий текст-звернення: «Своїм вихованцям завжди наголошую, що спортсмен має бути розумнішим за ту штангу, яку він піднімає, адже життя не обмежене тренажерним залом».

А далі закликав прочитати книгу Джулії Ендерс «Внутрішня історія. Кишечник найцікавіший орган нашого тіла».

«Ніколи не даю поради, якщо мене про це не просять, але це саме той випадок, коли хочеться поділитись. За специфікою моєї роботи я працюю з багатьма людьми, щоб вдосконалюватися, - багато читаю різної літератури. Якось мені трапилась і ця книга.

Майже банальна обкладинка, з лікарем у халаті, якимось химерним малюнком та попсовими фразами типу: «бестселер», «продано мільйони екземплярів за перший рік». Почавши її читати, відразу зрозумів, що цікавіша книга з анатомії мені ще не зустрічалась! Матеріал розрахований на широку аудиторію, тому доступний всім без виключення. Автор не просто подає складний матеріал з купою термінів, а викладає його в зрозумілій формі та з життєвими кумедними прикладами. Ця книга не стає черговою перегорнутою сторінкою, вона мотивує слухати власний організм, розуміти його та виправляти помилки», - закликав до читання Олег Хом’як.

Та додав, що йому дуже подобається вислів Конфуція: «Поради даємо відрами, а приймаємо краплями». Тому заслужений тренер України з пауерліфтингу попросив друзів та знайомих написати назви книг, які на них справили враження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
хехъ Показати IP 16 Лютого 2018 08:37
ахахахах... Карл Маркс
Євгенія Показати IP 16 Лютого 2018 08:42
Ура!!!! Я так і знала!!! Не всі спортсмени тупі, як валянки))) Цікаво ще як у них у трусиках: маленький ключик від шафи чи справжня біта)
йок до Євгенія Показати IP 16 Лютого 2018 12:00
слабо перевірити?
Рома Показати IP 16 Лютого 2018 09:41
Нууу качком його важко назвати))
Мордред до Рома Показати IP 16 Лютого 2018 14:19
Ну, це ж не якийсь лощоний і хольоний бодібілдер, а пауерліфтер. Сили в нього явно побільше буде, ніж у більшості надутих білдерів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus