USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Стартувала Ліга КВН «Волинь». ФОТО

17 Лютого 2009 10:10
У суботу, 14 лютого, в Народному домі «Просвіта» стартувала  «Ліга КВН Волинь». Про це 17 лютого інформують «Волинські Новини».
 
Серед команд, які були учасниками відбіркового фестивалю, стали «акули» місцевого КВН («Вдуш», «Позитивні віруси», «25-й кадр», «Деформація»), менш відомі, але не менш талановиті дебютанти (команда юридичного факультету «Суд іде!», команда ЛНТУ «Форс-мажор») та гості ліги (ковельчани «Проти вітру» і зовсім молода, але амбіційна команда «Бонуси»).
 
За повідомленням організаторів змагань, гру провели не за звичайними, загальноприйнятими правилами. По суті, конкурсів було лише два: привітання і розминка. Особливо усім глядачам сподобалася розминка, адже гравці мали діяти у запропонованих обставинах, усе будувалося лише на присутності почуття гумору та вмінні імпровізувати.
 
Спочатку свої каверзні запитання задавали глядачі, а потім до справи взялося журі. Багато уваги присвячувалося нинішній політичній кризі і, звичайно, Дню закоханих. На жаль, перемогти  вдалося не всім. 3-те місце розділили між собою дві команди «25-й кадр» та «Форс-мажор», 2-гу сходинку посів «Вдуш», а першими стали «Віруси» – позитивні, звичайно
 
Як розповів керівник оргкомітету Валерій Пельц  команди-учасниці ліги КВН «Волинь» зможуть у подальшому виступати у більш престижних всеукраїнських змаганнях із КВН. Але для цього їм ще потрібно відіграти весь сезон у  Волинській лізі.
 
Наступні ігри заплановані на середину березня і на початок квітня. А головна гра сезону пройде наприкінці травня. У ній і розіграєють перший кубок Волині з КВН.
 
Довідково:
 
Організатором Ліги КВН «Волинь» є обласна молодіжна організація «Народно-демократична ліга молоді».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus