USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» не зумів взяти реванш у БК «Рівне»

14 Лютого 2021 15:06
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» поступився баскетбольному клубу «Рівне» і в другому матчі – 74:67.

Матч Вищої ліги чемпіонату України відбувся 14 лютого у Рівному.

Учора «Старий Луцьк», маючи усі шанси на перемогу, дозволив БК «Рівне» перевести гру в овер-тайм та в підсумку поступився.

У сьогоднішньому матчі рахунок відкрили рівняни – закинув Шепелєв. Натомість лучани перші очки забили лише через три хвилини після старту гри – Юрченко реалізував два штрафних, а згодом Дейна забив ендван, вивівши свою команду вперед. Загалом перша чверть була рівною, команди почергово були попереду, але завдяки «трьосі» Прозапаса «Старий Луцьк» виграв першу чверть – 16:17.

На старті другої чверті рівняни зробили ривок 8:0, відірвавшись у рахунку від луцької команди. За три хвилини до кінця десятихвилинки «Старий Луцьк» зрівняв рахунок. Проте на велику перерву команди пішли за переваги «Рівного» – 33:31.

У третій чверті на майданчику також була рівна боротьба, адже жодна з команд не могла відірватися більше, ніж на три очки. Проте кінець десятихвилинки краще провели господарі – 56:50.

У першій половині четвертої чверті лучани зуміли догнати господарів та завдяки «трьосі» Федчука навіть вийти вперед. Аде далі рівняни зібралися та в підсумку дотиснули «Старий Луцьк» – 74:67.

Найрезультативнішим у лучан став Сергій Юрченко, який оформив дабл-дабл (18 очок та 11 підбирань).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus