USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Старий Луцьк» в овертаймі драматичного матчу поступився «Київ-Баскету» на турнірі пам’яті Олексія Веремійчика. Фоторепортаж

23 Вересня 2023 10:57
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» та столичний «Київ-Баскет» видали крутий матч з безліччю хайлайтів на баскетбольному турнірі, присвяченому пам’яті Олексія Веремійчика. Лучани в останній чверті зуміли перевести гру в овертайм, але у підсумку поступилися з рахунком 80:86.

Оскільки турнір товариський та відбувається в рамках підготовки до майбутнього сезону Суперліги, тренери давали ігровий час усім баскетболістам. «Старий Луцьк» стартував агресивніше, вирвавшись уперед на чотири очки, особливо на початку першої чверті, та й загалом всієї десятихвилинки, виділявся капітан лучан Володимир Коцько. Попри невдалий для себе старт, столичні баскетболісти швидко зрівняли рахунок та вирвалися вперед, загалом вигравши першу чверть з рахунком 18:29.
У перші чотири хвилини другої чверті команди демонстрували зовсім нерезультативну гру, забивши 5 очок на двох. Гру з великою кількістю промахів дещо розбавив Марків, який влучив «трьоху». Загалом же становище для лучан не надто змінилося – перед великою перервою вони програвали 30:43.
У третій чверті гра вирівнялася, але кияни довго зуміли втримувати свою перевагу в 13 очок, не дозволяючи наблизитися лучанам. Ближче до кінця десятихвилинки завдяки хорошій грі Кирила Панфілова та новачка «Старого Луцька» Олександра Дюпіна, який влучив два дальні кидки, лучани скоротили відставання до 6 очок – 54:60.
Старт четвертої десятихвилинки продублював початок другої – команди довго не могли забити. Врешті Стейсі Томас влучанням з середньої дистанції скоротив відставання до 4 очок, а Мусієнко «трьохою» – до 1 бала. Фанати погнали лучан вперед, і Стейсі Томас ефектним данком вивів «Старий Луцьк» уперед за 4 хвилини до сирени – 63:62. Далі американець не влучив два штрафні, але реабілітувався, вліпивши ефектний блок-шот Заплотинському. Невдовзі кияни знову були попереду на +4, але Мусієнко «трьохою» скоротив відставання лучан до -1 (66:67), а Коцько зі штрафних повернув на табло переможний рахунок 68:67 за 30 секунд до сирени. В наступній атаці кияни влучили «трьоху», а після тайм-ауту Мусієнко данканув у кільце колишньої команди – 70:70.
Гра перейшла в овертайм. Попри те, що лучани зуміли провести кілька яскравих атак, перемогу все ж здобув столичний «Київ-Баскет» – 80:86. Найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став Володимир Коцько, який набрав 20 очок, зробив 6 передач та 5 підбирань. Сьогодні о 18:30 «Старий Луцьк» зіграє з «Прометеєм».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Резюме Показати IP 23 Вересня 2023 18:23
Команда демонструє з року в рік незавидну стабільність ! Програє стабільно !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus