USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Стоматологічні мембрани: для чого їх використовують

25 Березня 2024 17:17
У багатьох напрямках медицини, в тому числі хірургічній стоматології, мають попит мембрани. Їх застосування передбачено в більшості сучасних протоколів направленої тканинної або кісткової регенерації.

Цей матеріал використовують у комбінації з остеопластичним, щоби прискорити відновлення після операції. Мембрани стоматологічні сприяють успішній регенерації кісткової тканини, виконуючи функції своєрідної прокладки між яснами та кісткою. Замовити вироби різного розміру зручно в інтернет-магазині Biogentech.

Навіщо потрібні мембрани в стоматологічних клініках



Коли під час операції хірург використовує кістковий матеріал, цей виріб знадобиться для армування та розділення. За допомогою нього простіше зафіксувати тканину в правильному положенні. Мембрани необхідні в роботі імплантолога й пародонтолога.

Це універсальний матеріал, який знадобиться під час хірургічного втручання з метою збільшення м’яких тканин, при відновленні чи локальній аугментації альвеолярного гребеня, після видалення зуба на фоні резекції верхньої частини та цистектомії. За допомогою мембран хірург застосовує такі техніки, як тунельна, латерально чи коронарно зміщеного клаптя тощо.

Переваги та різновиди



До основних переваг використання мембран належать наступні:

– зменшення набряклості;

– мінімізація больових відчуттів;

– зниження ймовірності виникнення запальних процесів;

– скорочення загальної тривалості реабілітаційного періоду, що доведено клінічно.

Найпопулярніші бар’єрні елементи – це резорбовані мембрани. Вони зручні у використанні, адже розсмоктуються самостійно й не потребують додаткового втручання для видалення.

Залежно від матеріалу, перегородки поділяють на три типи:

– колагенові – мають найбільший попит, адже добре сумісні з організмом людини й відрізняються гемостатичними властивостями;

– м’якотканинні – зручні у використанні, адже дуже швидко розсмоктуються;

– PTFE – забезпечують надійне кріплення завдяки титановому армуванню.

Придбати мембрани та інші стоматологічні інструменти для клінік і кабінетів зручно в інтернет-магазині Biogentech. Тут продаються також шовні матеріали, обладнання для мікрохірургії та багато іншого.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus