USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Стратегію розвитку Волині доопрацюють

4 Квітня 2018 16:55
Проект стратегії розвитку так само, як і програму регіонального розвитку, потрібно доопрацювати.

Про це йшлося під час засідання 19-ї сесії Волинської обласної ради 4 квітня.

Як зауважила голова бюджетної комісії, депутатка Ірина Вахович, багато проектів, які проходять по програмі регіонального розвитку, до кінця неготові, зокрема в плані прорахунку коштів.

Керівник управління розвитку інвестицій та європейської інтеграції облдержадміністрації Юрій Кресак зауважив, що це можна пояснити, наприклад, тим, що в багатьох випадках йдеться про порушення самими виконавцями проектів чи про декілька черг, якщо мова – про будівництво.

Депутат Михайло Імберовський звернув увагу на те, що стратегія розвитку насамперед повинна враховувати людський потенціал, який «не може розвиватися без інвестицій».

Обранець громади Анатолій Вітів зазначив, що «той папірець», який представили на розгляд, не є стратегією розвитку цілої Волинської області.

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко, своєю чергою, зазначив, що проекти рішення, винесені на розгляд сесії, недоопрацьовані.

«На початку я говорив, що практично не маю відношення до цієї сесії... Дійсно, говорити про стратегію розвитку ще зарано, керівник (Юрій Кресак, – ВН) не зовсім володіє ситуацією. Але в нас немає спеціаліста, який вийде та вже буде працювати. Беремо це до уваги і будемо працювати надалі», – сказав Олександр Савченко.

Тож депутати прийняли до відома інформацію, надану Юрієм Кресаком. На наступну сесію мають представити доопрацьовану стратегію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus