USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Стрілець із Лас-Вегаса здійснив понад тисячу пострілів у людей

24 Листопада 2017 12:50
Стівен Педдок, який відкрив стрілянину на музичному фестивалі в Лас-Вегасі у жовтні, здійснив не менше 1,1 тисячі пострілів.

Про це заявив шериф округу Кларк в штаті Невада Джо Ломбардо в інтерв'ю виданню Las Vegas Review Journal, пише Укрінформ.

"Стрілець Стівен Педдок випустив понад 1,1 тис. куль під час стрілянини у Лас-Вегасі", - йдеться у повідомленні.

За словами шерифа, крім цього, поліція знайшла ще близько 4 тисяч одиниць невикористаних боєприпасів у номері готелю, звідки Педдок вів стрілянину. Також було виявлено кілька одиниць зброї, яка виявилася непридатною для стрільби.

Однак досі не вдалося встановити мотив стрілянини, сказав Ломбардо.

Раніше повідомлялося, що 450 постраждалих та свідків масового розстрілу в Лас-Вегасі, що стався 1 жовтня, почали п'ять судових процесів проти компанії, яка володіє готелем, звідки вбивця розстрілював натовп.

Як повідомлялося, в ніч проти 2 жовтня 64-річний Педдок відкрив вогонь по 22-тисячному натовпу шанувальників музики з вікна 32-го поверху готелю в розважальному комплексі Мандалай Бей у Лас-Вегасі. В результаті нападу загинуло 59 людей і поранено 527 осіб. Паддок застрелився до того, як правоохоронці увірвалися в його номер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus