USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Студентку важко поранило петардою на відкритті ялинки в Івано-Франківську

20 Грудня 2017 11:28
Під час запалення новорічної ялинки 19 грудня у Івано-Франківську стався нещасний випадок через недотримання правил безпеки з піротехнічними засобами.

У молоду дівчину, яка прийшла на урочисте відкриття влучила петарда, передає видання "Голос.ua".

Зі слів очевидців, петарда відірвалась від феєрверка, що супроводжував запалення ялинки та потрапила в обличчя. Дівчині без свідомості і в крові поліцейські намагались надати першу медичну допомогу.

Відтак, на місце події викликали швидку, яка забрала дівчину до лікарні.

Як стало відомо дівчині 17 років. Вона разом з подругами прийшли подивитися на відкриття новорічної ялинки. За словами очевидців дівчата кричали шо щось падає, але люди не реагували і дивилися на ялинку.

Згодом начальник міського управління з надзвичайних ситуацій Ігор Влізло з посиланням на слова медиків розповів, що в лікарні дівчина прийшла до тями. Він зазначив, що для запуску феєрверку була укладена угода між департаментом культури і компанією «ПІРО-ІФ», яка забезпечує сертифікованими піротехнічними засобами на святкових дійствах.

«При запуску всі заходи безпеки були дотримані, глядачі знаходилися на відстані, за огорожею. Але під час запуску одна з петард змінила траєкторію польоту і травмувала дівчину. Наразі постраждала в лікарні, там їй надають кваліфіковану допомогу. За словами медиків, вона прийшладо тями і її життю нічого не загрожує», - розповів Влізло.

За його словами, зараз працює слідчо-оперативна група, яка з'ясовує всі обставини і чия вина в інциденті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus