USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Студенти нажартували на 3 тисячі гривень. ФОТО

11 Квітня 2013 10:57
Фінал студентської ліги КВН завершився у Луцьку.

Захід відбувся у центрі дозвілля Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки вчора, 10 квітня.

Серед команд, які «частували» лучан жартами найбільше представників Рівного - це команди «Що є, того не відняти», «Етім летом» та «Хто там?». Також на гру приїхали команди «Збірна ТНЕУ» з Тернополя та «Чак Норріс» з Каменя-Каширського. Луцьк представляла команда «ІКРА».

Гумористів оцінювали п’ять членів журі: проректор з навчально-виховної роботи СНУ ім. Лесі Українки, заступник президента благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» та голова журі Ірина Констанкевич, голова правління Волинської асоціації КВН Валерій Пельц, директор радіо «СІД ФМ» Андрій Зубенко, шоумен, ведучий телеканалу «Нова Волинь» Михайло Кузьмич, голова студради СНУ імені Лесі Українки, директор студентської ліги Луцька Володимир Ковальчук.



Команди зіграли у чотирьох конкурсах: візитка на тему «Сміх продовжує...», розминка, відео-конкурс на довільну тему та музичне домашнє завдання про «героїв нашого часу».


























Кубок переможця за результатами усіх конкурсів розділили між собою дві команди: тернопільська «Збірна ТНЕУ» та «Що є, того не відняти» з Рівного.

Камінь-Каширський «Чак Норріс» зайняв третє місце у фіналі. Наступне місце дісталося лучанам з «ІКРИ». На п’яту сходинку фінальної гри стала команда з Рівного «Етім летом». Останнє місце зайняли представники Рівного - команда «Хто там?».

Призовий фонд для команд-переможців від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» - 3 тисячі гривень.



Голова правління Волинської асоціації КВН Валерій Пельц зазначив, що у наступний сезон Всеукраїнської ліги КВН «Волинь» запросили три перші команди сезону студентської ліги без відбіркового туру.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus